Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

X4 får verdenspremiere på Egås flydende

Det er næppe set i historien før at en flydende udstilling i Danmark breaker en verdensnyhed, men det sker med X-Yachts X4. Xc 38 og Xp 38 kommer også fredag 19.8.

Af Troels Lykke |

X4 fra den nye X serie kombinerer cruising egenskaberne og rummeligheden fra Xc serien med sejlegenskaberne og de avancerede materialer fra Xp serien pakket ind i en mere moderne interiørstil. 

Det har Minbaad.dk erfaret under test af den velsejlende båd i juli.

Nu kan du se den når Egås Flydende åbner i morgen fredag kl. 18. Udstilling slutter søndag.

X-Yachts stiller også op med Xc 38 fra Cruising serien

- Den er skræddersyet til den klassiske cruising sejler, der ønsker en yacht i klassisk stil, som vil tiltale sejlere i årtier. Xc serien er særlig rummelig og har plads og komfort til at krydse oceaner, forklarer X-Yachts salgsdirektør Flemming Ancher.

Hurtigere både stiller Haderslev-værftet også med.

- Xp 38 fra Performance serienappellerer til den sporty sejlerfamilie, der kombinerer komfortabel cruising med kapsejlads. Her er vægten lagt på et let stift skrog i avancerede materialer, så ethvert pust omsættes til fart i stedet for krængning, siger Ancher.

X-Yachts gener

Flemming Ancher fortæller at kvalitet koster.

- Alle X-modeller har de kendte X-Yachts gener; de er hurtige, komfortable, velfungerende og bygget i kompromisløs kvalitet. Sikkerheden er i højsædet med kølen monteret direkte i den solide indbyggede bundramme. Xc & X crusing bådene har bundramme i varmgalvaniseret stål, og Xp modellerne har bundramme i kulfiber af vægthensyn.

Og bådene er med lavt tyngdepunkt.

- Vægten er super optimeret til lavt tyngdepunkt, så der opnås et maksimalt oprettende moment, der sammen med et stift skrog og rod rig garanterer oprejst, hurtig og super komfortabel sejlads = Ren sejlglæde uanset hvilken model der vælges, forklarer Ancher.

Gratis adgang 

Til Egås Flydende bådudstilling er der gratis adgang og der er åbent fredag fra 13 til 18 og lørdag og søndag 10 til 18.

Salon i X4, der koster fra 3,3 mio kroner. Der er bl.a. solgt en til Danmark. PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader