Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Thomas Paasch gør det godt i Holland pt.

Foilende Paasch på 9. plads ved A-Cat VM

Efter to sejladser er Skovshoved-sejleren Thomas Paasch i top ti ved VM i A-Cat i Medemblick. 138 katamaraner er med fra 19 lande. Paasch giver rapport.

Af Troels Lykke |

Dag 1 var en stor skuffelse for alle, da regnen stod ned i stænger og vinden blæste fårene ned a diget. Så ingen sejladser ved VM i A-Cat den dag, lyder det fra Thomas Paasch, der skriver hjem til A-cat.dk

Dag to var straks bedre. Sol, moderat vind og tørt. Mathias og Morten var i den fleet der skulle starte først på dagen. Vinden var efter sigende lige i underkanten til foiling, bortset fra et par få "chosen ones". Listen for blå fleet viser også lidt svingende resultater i toppen.

Lå med spidserne

Gul fleet startede kl. 13, og havde foiling forhold hele vejen igennem. Ved første topmærke var jeg først sammen med Bundock og Pilpott, og det er jo en meget god fornemmelse at starte ud med.

Mischa var hurtig som en raket på læns, og i løbet af no-time overtog han førringen og slap den ikke igen. Vi var en gruppe på 6 der slap væk fra flokken, og jeg fik halet en 5. plads hjem.

I anden sejlads var der omkring 6 m/s da starten gik, og lidt efter starten gik Mischa i foil mode, og kørte ned over feltet og tog førringen - som han endnu engang holdt fast i.

Toppen strakte sig lang men slap ikke helt resten af felter som i første sejlads. Jeg sejlede næsten så godt som i første, og fik en 6. plads, fortæller Thomas Paasch.

Se stilling

Stillingen efter 2 sejladser:

1 Mischa

2 Brewin

3 Bundock

9 Thomas

51 Christian

65 Frank

66 Mathias

112 Morten

content-loader
content-loader
content-loader