Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Denne nye 21 fods båd mangler gaster.

111 både nu meldt til Classic Fyn Rundt

En af Danmarks ældste distancesejladser er still going strong. Tilmeldingsfrist i aften i Kerteminde-sejladsen, der har flere tilmeldte i forhold til 2015. Carbonite 21-ejer mangler gaster.

Af Troels Lykke |

111 både er nu tilmeldt Classic Fyn Rundt, erfarer minbaad.dk, der selv sejler med i en Drabant 24, faktisk stiller fire af denne ældre bådtype op, hvor Gert Gerlach, bådens designer, er favorit.

Gerlach har netop vundet sit løb i Palby Fyn Cup, hvor blandt andet Expresser blev slået på DH.

Claus Hamdrup, der arbejder hårdt for at få flere med i Classic Fyn Rundt, forklarer i dag om at 111 både er en lille fremgang i tilmeldte både, selvom der er langt op til de 302, der sejlede Palby Fyn Cup forleden.

- Vi er nu flere både end sidste år, det er rart med fremgang, men vi håber stadig på flere, Nemtilmelding lukker kl. 22 i aften, siger Claus Hamdrup, der selv sejler med i en Drabant 38.

Ny båd mangler gaster

Bådebygger Jonas Sørensen fra Kerteminde mangler gaster til sin 510 kilo lette Carbonite 21.

- Jeg vil gerne sejle med i Classic Fyn Rundt, hvis jeg får gaster. Har nu testet min båd et par gange og det går fint, den er meget levende, siger Jonas Sørensen til minbaad.dk

Læs om båden her

Jonas Sørensen mangler gaster. Der loves vind under 8 m/sek. og der er den 510 kilo lette kulfiberbåd hurtig, lover bådebyggeren.

Sådan ser den lille Carbonite 21 ud til søs. 

content-loader
content-loader
content-loader