Gå til hoved-indhold
Bogen er særlig er rettet mod yngre læsere og vil være fortalt i tekst, billeder og illustrationer. Foto: HavanaKort Nyt
Bogen er særlig er rettet mod yngre læsere og vil være fortalt i tekst, billeder og illustrationer. Foto: Havana

Havana-drengene udgiver ny bog

Dyk ned under overfladen med Emil, Theis og Alfred. Bogen 'Under overfladen' vil inspirere dig til selv at udforske den undersøiske verden.

Af Sara Sulkjær |

Selvom Emil og Theis Behas jordomrejse med skibet Havana i marts rullede over TV-skærmen for sidste gang, har vi ikke hørt det sidste fra de folkekære drenge. 

Sammen med lillebror Alfred udgiver drengene således bogen 'Under overfladen', som vil tage læseren med på dykkerture til store dyr, gamle vrag og på harpunjagt.

Praktisk hjælp

Omdrejningspunktet vil dog først og fremmest være at hjælpe læseren til selv at udforske livet under overfladen. Derfor vil emner som at holde vejret, udstyr, fridykning og dykning med flasker være på programmet. 

- Forhåbentligt ender det med, at du bliver lige så vild med at komme ned under overfladen, som vi er, skriver drengene på bogens bagside. 

Efter alt at dømme er det da heller ikke sidste gang, at vi får et indblik i det fantastiske dyreliv under havoverfladen. Således planlægger drengene at fortsætte serien med bøger om koralrev samt havets største og farligste dyr. 

Køb bogen

'Under overfladen' kan købes i flere butikker. Den bedste pris har minbaad.dk dog fundet på Bogreolen, hvor bogen kan købes fra 222,00 kr. Hertil kommer et fragtgebyr på yderligere 30,00 kr. 

Køb bogen hos Bogreolen her

content-loader
content-loader
content-loader