Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Cool film med 28 Seascape-sejlere i Silverrudder

Seascape-ejere sejlede Silverrudder i september fra Svendborg. Seascape-designer Samuel Manuard havde i år fundet vej til solosejladsen i Seascape 27. En sejlede 46 timer uden selvstyrer.

Af Sara Sulkjær |

En sejltur alene rundt om Fyn er en udfordring for de fleste. Ikke mindst i en hurtig sportsbåd som Seascaperne, der ofte sejles uden autopilot.

Det måtte slovenske Jure Jerman, som kan følges i Seascape-klassens film fra Silverrudder, i høj grad sande, da han 48 timer i træk sad ved roret i sin Seascape 18.

Cruisingtur i Seascape 27?

Også Seascape-designer Samuel Manuard havde i år fundet vej til solosejladsen. Turen rundt om Fyn tog han i en lånt Seascape 27. Et bådvalg, som han dog måtte modtage velmente, drillende kommentarer for. 

En anden sejler, Phil Sharp, kunne således ikke dy sig for at kalde Manuards tur i den 27 fods trailerbåd for en cruisingtur, fortæller båddesigneren selv i videoen.

I 2018-udgaven af sejladsen, der åbnede for tilmeldingen i fredags, deltager hele 45 Seascape-sejlere. Se videoen fra dette års singlehand-sejlads øverst i artiklen. Foto: Anders Hansson

På billedet ses Lasse Hanséns Seascape 27, sejlet af Peder Edman fra Malmø. Foto: Anders Hansson

content-loader
content-loader
content-loader