Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Dansk Express styrter i Flensborg - gast smides i vandet

Et vindspring gjorde, at HC Ilskov Erbs og besætning væltede med spiler og mand ryger i vandet. Aarhus-holdet vandt stævnet med 13 både.

Af Troels Lykke |

To danske både på podiet i Flensburger Förde Woche. HC Ilskov Erbs, der til dagligt er musiklærer fra Aaarhus, vandt foran Kronow og Fjerbæk fra Horsens.

- Lørdag sejlede vi kun én sejlads i let vind, og søndag var det meget springende med pust på over 12 m/s. Som man kan se på denne video, så ramte et pust med et 20 graders vindskift os på først lænser i sidste sejlads. Der var igenting at gøre - båden smed sig bare. Det var vildt, men efter vi kunne konstatere, at ingen var kommet til skade, og ingenting var ødelagt, så var det også en smule sjovt, forklarer HC Ilskov Erbs til minbaad.dk.

Slutstilling i stævnet

Sejlsportsligaen starter sæsonen ud med nye både og regler

Med få dage til sæsonstart for de danske ligasejlere, er der for alvor travlt i Lynæs Havn, hvor sæsonen skydes i gang lørdag den 25. maj. De spritnye J/70'ere er klar og det samme er et nyt regelsæt, for at få den danske liga på samme niveau som de udenlandske ligaer.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites