Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Frivillige kræfter i lokalsamfundet i Amtoft gør tingene mulige, når der kommer mange både til byen. PR-foto

Amtoft Boligmontering titelsponsor til DM i H-båd

DM – Amtoft Møbel-Cup bliver navnet for stævnet i Limfjorden, hvor 40 H-både ventes at stille op i den lille klub til juli. 200 personer bor i Amtoft.

Af Troels Lykke |

Fra den 6. til den 9. juli er Amtoft værter for Danmarksmesterskaberne i H-båd. Det forventes, at omkring 40 både fra Danmark, Sverige og Tyskland kommer til mødes i Amtoft, der ligger i Limfjorden tæt på Thisted.

Det er nærmest sensationelt, at én af Danmarks mindste sejlklubber tildeles så stort et arrangement.

H-båden er nemlig blandt Danmarks største gruppe af klassebåde, og hvor konkurrencen er hård. Tidligere verdensmester Claus Høj Jensen og unge gaster plejer at vinde DM.

Stævnegebyr dækker ikke udgifter

Amtoft er kendt for, at lave kvalitetsstævner, hvor H-bådssejlerne sejlerne bliver godt serviceret, kan minbaad.dk skrive under på. Disse stævner koster sædvanligvis mere at arrangerer, end stævnedeltagerne betaler.

Stævneleder og H-båds-sejler Søren Ottosen forklarer:

- Amtoft Boligmontering har meldt sig som navnesponsor for DM, som samtidig er en stor lokal aktivitet på hele Hannæs. Amtoft Boligmontering og Amtoft Lysbådelaug har lavet en aftale, som begge parter er glade for. Så når første startskud lyder til DM, er det under et navn som promoverer den lokale Møbelforretning i Amtoft.

Det officielle navn bliver:  DM – Amtoft Møbel-Cup.

- I Amtoft Boligmontering er vi rigtig glade for at være navnesponsor for DM i Amtoft. Ideen om at iværksætte og støtte aktiviteter lokalt har altid fyldt utroligt meget hos os og er på mange måder kendetegnende for vores virksomhed. Dette er denne aftale med sejlerne blot med til at cementere, siger Ole Ingvartsen fra Amtoft Boligmontering.

Løfte kollosal event i Amtoft

I Sponsorgruppen i DM’s planlægningsgruppe er man glade for aftalen med netop Amtoft Boligmontering.

- Vi er rigtig stolte over at byde Amtoft Boligmontering velkommen som navnesponsor DM-2017. Det har været vigtigt for os at sikre en partner, der vil være med til at gøre DM i Amtoft til en endnu bedre oplevelse, og det har vi fået via partnerskabet med Amtoft Boligmontering. Ikke alene indgår de som navnesponsor, men i tæt dialog med alle de frivillige kræfter i lokalsamfundet vil Amtoft Boligmontering være med til, at løfte en kolossal event i Amtoft. Det er fantastisk at finde en partner, som vil udvikle DM sammen med os, siger Henrik Munch fra Sponsorgruppen

Amtoft Boligmontering er hjemsted for en møbelforretning, som på mange måder indeholder hele Amtofts DNA – kvalitet, hjælpsomhed og de bedste forventninger til hinanden. Amtoft Boligmontering har ligget i hjertet af Amtoft i mere end 50 år.
content-loader
content-loader
content-loader