Gå til hoved-indhold
Paul Elvstrøm grundlagde i 1954 firmaet, der i dag går under navnet Elvstrøm Sails. Her sejlloftets nuværende lokaler i Aabenraa. Foto: Elvstrøm Sails Aabenraa, DenmarkUdstyr
Paul Elvstrøm grundlagde i 1954 firmaet, der i dag går under navnet Elvstrøm Sails. Her sejlloftets nuværende lokaler i Aabenraa. Foto: Elvstrøm Sails Aabenraa, Denmark

Elvstrøm Sails forenes - stort ønske for Paul Elvstrøm

Elvstrøm Sails A/S har overtaget alle aktiviteterne i sit franske søsterselskab, som Paul Elvstrøm drømte om, da han levede. Dermed er selskabet blandt verdens største sejlmagere.

Af Sara Sulkjær |

Efter at have været adskilt i mere end 50 år genforenes de to Elvstrøm-selskaber nu og bliver dermed den 2. største sejlmager i verden.

Det er det franske søsterselskab, herunder alle dets medarbejdere, der overtages af Elvstrøm Sails A/S med virkning fra 28. august. 

- Vi ved, at denne genforening var et stort ønske fra Paul Elvstrøm. Det glæder os, at den nu er en realitet, og når vi med fuld kraft starter på vores nye rejse sammen med vores kollegaer i Frankrig, ved vi, at vores oprindelige grundlægger, Paul Elvstrøm ville have sat pris på det, siger Niels Bjerregaard, adm. direktør for Elvstrøm Sails A/S. 

Franskmændene også begejstrede

Dermed står Elvstrøm Sails stærkt i konkurrencen med de øvrige sejlmagere på det internationale marked:  

- Med den knowhow, det produktsortiment, det ekstremt stærke brand og de meget erfarne medarbejdere er vi godt positioneret til at fortsætte den positive udvikling, vi har set over de seneste år, mener Niels Bjerregaard. 

Elvstrøm Sails Frankrig fortsætter sine aktiviteter som et 100 % ejet datterselskab af Elvstrøm Sails A/S, uden nogen form for forstyrrelse overfor kunder eller medarbejdere.

- Der er en lang liste af synergier mellem vores to selskaber, og det er en unik situation, vi nu har skabt ved genforeningen af vores stærke brand. En enestående platform for vækst i de kommende år, som jeg ser meget frem til at være en del af, siger Nic Johansen, adm. direktør i Elvstrøm Sails Sarl i Cannes.

Om Elvstrøm Sails:

Elvstrøm Sails er én af de førende sejlproducenter i Europa.

Firmaet designer og bygger sejl skræddersyet til kundens behov. Elvstrøm Sails repræsenteres af over 50 kompetente SailPoints, hovedsageligt på det europæiske kontinent – med en klar strategi om at videreudvikle netværket i USA.
content-loader
content-loader
content-loader