Gå til hoved-indhold
Test
Foto og video: Troels Lykke
Test
Test
Test

Test af Seascape 24: Planer 12 knob i 7 m/sek. - nye fotos

Minbaad.dk var i Aabenraa for to år siden og teste ny Seascape 24 til 440.000 kr. sejlklar, og inklusiv trailer. Se planetur, mens vi taler med importør Per Cederberg. Båden kan prøves i Aarhus lige nu.

Af Troels Lykke |

 

Båden har folie på fribordet. Krydsfart er på mellem 5,5 og 5,8 knob. Der skal arbejdes den del med storsejlsskødet, så den ikke krænger for meget, men vælter gør den ikke. To ror i vandet giver god styring. Bemærk også at den ikke har hækstag. I hårdt vejr strammes topvantet og undervantet slækkes for at ta power ud af storsejlet.

Læs på www.thinkseascape.com/boat/seascape-24/the-evolution/

Seascape 24 vejer det halve af en Drabant 24 og har dobbelt så meget sejlareal. Flad bund sikrer at den planer hurtigt, men i helt let vind er der meget modstand fra den brede hæk.

Fuld fart frem. Båden er til tur- og kapsejlads. 

To ror i vandet giver god styring. Man sidder godt på siden og søgelænderet er i rigtige højde, hvor ryggen godt kan komme udover siden. 

140 omgange på spillet så svinger dem to meter dybe bulbkøl op. Den er i bly og med glasfiber omkring.

 

Rindom udbygger sin EM-føring: - Jeg laver gode starter og har meget fart

Den suveræne dansker fortsætter sin dominans ved mesterskabet, hvor det mentale har stor betydning. Det fortæller den tilfredse sejler til Minbaad.dk. Anna Munch holder fast i top-10.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Casper mod Skagerrak - DR-dokumentar går bag om surferens imponerede rekord

18 timer og 30 minutter brugte SUP-verdensmesteren i 2018 på at krydse farvandet mellem Danmark og Norge. En imponerende bedrift, der kræver mental såvel som fysisk forberedelse. Danmarks Radio var med på sidelinjen før, under og efter rekordsejladsen.

Links til andre sites