Gå til hoved-indhold
På vandet stiller WOW-netværket blandt andet med et hold i ligaens 2. division. Foto: Frederik SivertsenKapsejlads
På vandet stiller WOW-netværket blandt andet med et hold i ligaens 2. division. Foto: Frederik Sivertsen

WOW-netværket skal inspirere kvinder i erhvervslivet

Det første netværksmøde i Women On Water skal inspirere kvindelige sejlere og landkrabber til at bruge sejlsporten aktivt i deres erhvervskarriere. Tre oplægsholdere er klar.

Af Sara Sulkjær |

Hvem kan ikke bruge inspiration fra en tidligere OL-sejler, en advokatpartner, en bestyrelseskvinde eller en iværksætter til at stå skarpere i egen kontekst?

Det første netværksmøde for kvindelige sejlere ser nu dagens lys og afvikles som en del af det Women On Water-stævne (WOW), der sejles første gang nogensinde den 22.-23. september.

Det skriver WOW-netværket i en pressemeddelelse. 

Netværksmødet skal inspirere og samle kvinder, såvel sejlere som landkrabber, og henvender sig derfor også til andre, som gerne vil inspireres af sejlsportens mange kvaliteter og muligheder.

Lær om teamdynamikker

Kort sagt er alle, der gerne vil have idéer, indspark og inspiration velkomne til at komme på podiet i egen karriere, fritidsinteresse eller i en helt anden sammenhæng.

Morgenmødet skal samle de kvinder, som gerne vil lære noget fra den blå verden, eller bare syntes, at den verden er interessant:

– Der er for få kvinder i bestyrelser og lederstillinger, og det håber vi også, at arrangementet kan sætte lidt skub i, i og med at der kommer tre kvinder, som jo netop er nået dertil, fortæller Josefine Boel Rasmassen, som er en del af WOW-arrangementet.

- Hvordan man finder sin vej ind i ledermiljøet, er forskellig, men sejlsporten kan noget dér, og det skal morgenmødet blandet bruges til at pointere. Jeg har lært mere om teamdynamikker ved at sejle end ved at gå på arbejde gennem årene, og bruger min sport meget i mit arbejdsliv, understreger hun.  

Kvinderne skal bruge hinanden

Tanken bag WOW-netværket er, at det skal være en landaktivitet, som understøtter alle de vand-aktiviteter, som findes. Derfor åbnes der ligeledes for ikke-sejlere: 

– Det handler jo ikke kun om at sejle sammen, men også at bruge hinanden i forhold til de ting, vi ellers laver – netværk og sammenhængskraft. Det er derfor, vi har lavet det første morgenmøde, netop for at dele erfaring og lære mere om ”den der gennemslagskraft, forklarer Josefine Boel Rasmussen. 

Med en stilling i Finansforbundet ser hun selv frem til at bruge input fra morgenmødet i sit daglige arbejde på Christianshavn.

Udover de værktøjer, som oplægsholderne kommer med, vil der være tid til at vende idéer, udfordringer og kommentere i plenum undervejs i arrangementet.  

Oplægsholderne er:

- Karina Boldsen. Iværksætter, bestyrelseskvinde og mor.

- Line Markert. Formand Dansk Sejlunion og partner i Horten Advokater

- Henriette Koch. Tidligere OL-sejler, WOW-ambassadør og tilhører den yngre del af lederne i Novo Nordisk 

Mødet finder sted torsdag den 20. september fra kl. 8.00 til 11.00 hos HORTEN Advokater, Philip Heymans Allé 7, Hellerup.

Tilmelding til morgenmødet foretages her.

content-loader
content-loader
content-loader