Gå til hoved-indhold
Frivillige i alle aldre kan bruges til VM i Aarhus. Foto: PR-fotoKapsejlads
Frivillige i alle aldre kan bruges til VM i Aarhus. Foto: PR-foto

Over 1000 frivillige klar til VM – du kan stadig nå det

Slutspurten sat ind for at skaffe de sidste frivillige til VM i Aarhus. På især tre områder er der stadig brug for ledige hænder – men du skal skynde dig, fristen er 1. juli.

Af Sara Sulkjær |

En milepæl er netop nået. VM-organisationen i Aarhus har rundet de første 1000 frivillige, der har meldt sig til at hjælpe med at afvikle den i særklasse største sejlsports-event i Danmark nogensinde. 

Dermed er organisationen tæt på at nå i mål med den gigantiske opgave med at rekruttere og organisere de mange frivillige hænder, som til sammen bliver rygraden i den daglige afvikling af både VM-sejladserne og den store maritime folkefest på land. 

De tre B'er mangler

Helt i mål er frivillig-rekrutteringen dog ikke endnu, fortæller Anne-Sofie Thomsen, frivilligkoordinator ved VM: 

- Især på tre områder har vi stadig brug for flere hænder til at supplere op, så holdene får de nødvendige størrelser, forklarer Thomsen i en pressemeddelelse. 

De tre områder, hvor dine hænder fortsat kan gøre en stor forskel, er: 

• Brændstof – holdet, der sørger for, at benzin bliver fyldt forsvarligt på RIB-bådene inden dagens sejladser, og at alt i området følger sikkerhedsinstrukserne. 

• Bådparker – holdet, der står for det praktiske med at holde orden i bådparkerne, herunder hjælpe sejlerne, flytte hegn og bannere og løse andre opgaver, der sikrer de bedste rammer for sejlerne. 

• Bæredygtighed - holdet, som formidler og viser de gode eksempler inden for bæredygtighed og affaldssortering. 

Det bedst mulige VM


- Vi håber, at der stadig sidder nogle rundt omkring, som her i sidste øjeblik beslutter at melde sig som en del af det frivillige fællesskab, forklarer Anne-Sofie Thomsen og understreger: 

- Vi ønsker selvfølgelig at give alle gæster fra hele verden den bedst mulige oplevelse af VM og af Danmark – derfor betyder det virkelig meget at blive fuldt bemandet på alle poster.  

Også på andre områder end de fire nævnte kan du stadig nå at melde dig som VM-frivillig. Du finder en samlet oversigt plus tilmeldingsformular på hjemmesiden her

Rekrutteringen af frivillige slutter 1. juli – én måned før VM. Vil du stå på havnen eller være på vandet i Aarhus, er det derfor ved at være sidste chance. 

content-loader
content-loader
content-loader