Gå til hoved-indhold
Frivillige i alle aldre kan bruges til VM i Aarhus. Foto: PR-fotoKapsejlads
Frivillige i alle aldre kan bruges til VM i Aarhus. Foto: PR-foto

Over 1000 frivillige klar til VM – du kan stadig nå det

Slutspurten sat ind for at skaffe de sidste frivillige til VM i Aarhus. På især tre områder er der stadig brug for ledige hænder – men du skal skynde dig, fristen er 1. juli.

Af Sara Sulkjær |

En milepæl er netop nået. VM-organisationen i Aarhus har rundet de første 1000 frivillige, der har meldt sig til at hjælpe med at afvikle den i særklasse største sejlsports-event i Danmark nogensinde. 

Dermed er organisationen tæt på at nå i mål med den gigantiske opgave med at rekruttere og organisere de mange frivillige hænder, som til sammen bliver rygraden i den daglige afvikling af både VM-sejladserne og den store maritime folkefest på land. 

De tre B'er mangler

Helt i mål er frivillig-rekrutteringen dog ikke endnu, fortæller Anne-Sofie Thomsen, frivilligkoordinator ved VM: 

- Især på tre områder har vi stadig brug for flere hænder til at supplere op, så holdene får de nødvendige størrelser, forklarer Thomsen i en pressemeddelelse. 

De tre områder, hvor dine hænder fortsat kan gøre en stor forskel, er: 

• Brændstof – holdet, der sørger for, at benzin bliver fyldt forsvarligt på RIB-bådene inden dagens sejladser, og at alt i området følger sikkerhedsinstrukserne. 

• Bådparker – holdet, der står for det praktiske med at holde orden i bådparkerne, herunder hjælpe sejlerne, flytte hegn og bannere og løse andre opgaver, der sikrer de bedste rammer for sejlerne. 

• Bæredygtighed - holdet, som formidler og viser de gode eksempler inden for bæredygtighed og affaldssortering. 

Det bedst mulige VM


- Vi håber, at der stadig sidder nogle rundt omkring, som her i sidste øjeblik beslutter at melde sig som en del af det frivillige fællesskab, forklarer Anne-Sofie Thomsen og understreger: 

- Vi ønsker selvfølgelig at give alle gæster fra hele verden den bedst mulige oplevelse af VM og af Danmark – derfor betyder det virkelig meget at blive fuldt bemandet på alle poster.  

Også på andre områder end de fire nævnte kan du stadig nå at melde dig som VM-frivillig. Du finder en samlet oversigt plus tilmeldingsformular på hjemmesiden her

Rekrutteringen af frivillige slutter 1. juli – én måned før VM. Vil du stå på havnen eller være på vandet i Aarhus, er det derfor ved at være sidste chance. 

Færre grundstødninger i Aasaa - sejlrende udgraves med specialudstyr

Asaa Havn's sejlrende har et ry for at være for lav, men med nyt specialudstyr blev renden nu gravet ud. En gravemaskine har fået en ekstra vogn, så den kan nå endnu længere ud.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites