Gå til hoved-indhold
Smilene er brede hos den danske kvindebesætning fra KDY. Sidste år sluttede teamet som bedste nordiske hold på en 10. plads. Foto: Sailing Champions LeagueKapsejlads
Smilene er brede hos den danske kvindebesætning fra KDY. Sidste år sluttede teamet som bedste nordiske hold på en 10. plads. Foto: Sailing Champions League

Kvinderne fra KDY fører Champions League-semifinale

Danskerne fandt vinden på Sardinien og har med to prikker i tre sejladser sat kursen mod finalen. Hellerup-mandskabet ligger nr. 18.

Af Sara Sulkjær |

I en 9-12 knobs vind måtte herrerne torsdag følge i KDY-kvindernes kølvandsstribe under de første tre acts i Champions Leagues første semifinale: 

- Det har været en fantastisk start på stævnet med to førstepladser og en fjerdeplads. Vi har haft nogle gode starter, som kan være helt afgørende på de korte baner, fortæller Trine Palludan i en pressemeddelelse. 

Topprofessionelt stævne 

Dermed er kvinderne på finalekurs allerede efter den første sejldag på italienske Sardinien, hvor der dystes indtil søndag den 3. juni. 

Et område, der ikke blot byder på et spændende farvand, men som også på land lever op til skipper Palludan og gasterne Josefine Boel Rasmussen, Tina Schmidt Gramkov, Anne Sofie Munk-Hansen og Helle Ørum Ryhdings forventninger: 

- Alting spiller 100% hernede, som altid. Det er topprofessionelt, og folk er søde og rare. Vi ser frem mod endnu en dejlig dag i morgen, men også med mange sejladser igen, fortæller Palludan. 

3'er blev bedste Hellerup-placering 

Blandt de 22 teams er endnu et dansk hold på startlinjen. Det er Hellerup Sejlklub, der med en fjerdeplads i sidste års Sejlsportsliga netop har sneget sig med i Champions League. 

Med en 5., 3. og 8. plads i dagens sejladser skal holdet, der består af skipper Frederik Højgaard Berg samt Frederik Sivertsen, Anders Nørrelykke og Niels Ipsen finde den rette vind, hvis Hellerup skal sikre sig en plads i finalen. 

Her deltager de femten bedste hold fra hver af de to semifinaler. Hellerup ligger i øjeblikket på 18. pladsen. 

content-loader
content-loader
content-loader