Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
- Jeg glæder mig til at tage fat i Elvstrøm Sails regi. Det er jo ikke første gang, jeg har arbejdet med salg her, siger Christian. PR-foto
Kort Nyt

Christian Due Hammershøy er ny salgschef hos Elvstrøm Sails i Aabenraa

Christian Due Hammershøy, der har 35 år i bådbranchen, blandt andet hos X-Yachts, vender tilbage til Elvstrøm Sails. Fra det det nye år tager han roret som ansvarlig for salg og after sales hos Elvstrøm Sails.

Af Troels lykke |

Med sig i bagagen har Christian en årelang erfaring fra den maritime branche. Senest som selvstændig bådkonsulent i CDH Yacht regi.

Med sine mere end 35 års erfaring fra sejlerverdenen, lige fra bådebygger over Key Account Manager hos X-Yachts til nu salgschef hos Elvstrøm Sails, kommer Christian med en god portion værdifuld viden om industrien og kunderne.

Direktør: Han kan bidrage til fortsat vækst

Direktør Niels Bjerregaard fortæller:

"Vi ser frem til at byde Christian velkommen om bord og jeg er sikker på, at han med sin erfaring vil kunne bidrage til vores fortsatte vækst og position i markedet."

Christian understreger, at netop det at arbejde med et brand, der har mere end 65 år på markedet samt et stærkt hold af kompetente designere, rådgivere og sejlmagere i ryggen under samme tag i Aabenraa har en enorm værdi og stort potentiale.

"Jeg glæder mig til at tage fat i Elvstrøm Sails regi. Det er jo ikke første gang, jeg har arbejdet med salg her, men der er sket meget store teknologiske og designmæssige fremskridt i de forgangne 10 år, ligesom der er sket meget på kundesiden.

Glæder sig til sejl

Om håndværket siger han.

"Jeg har gennem hele mit arbejdsliv holdt fast i håndværket - også i ledende roller i forskellige dele af branchen, hvor jeg altid har fundet det værdifuldt at have kontakt med de produkter, som jeg har haft til ansvar at sælge, udvikle og levere. Og jeg glæder mig til, at det fra det nye år igen kommer til at handle om sejl", fortæller Christian.

content-loader
content-loader
content-loader