Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Watergames udgiver 'Yachtskipper af 3. grad' - al pensum i én bog

Da der ikke findes et samlet kompendium til Yachtskipper 3-uddannelsen, men fem bøger, har mange af Watergames elever efterspurgt én samlet bog. Det ønske er nu opfyldt med en bog, der har ét samlet pensum.

Af Troels lykke |

Watergames har det sidste år arbejdet på at skræddersy en Yachtskipper 3 bog, som i overnestemmelse med Danish Yacht Unions krav, vil gøre uddannelsen mere enkel at gennemføre. 

At tage et Yachtskipperbevis, er på mange måder mere krævende end f.eks at tage et duelighedsbevis. Og netop derfor er denne bog en ret vigtig, at have ved hånden, da alt informationen er samlet og skåret helt ind til benet, fortæller Watergames til minbaad.dk.

Let forståeligt pensum med illustrationer

Pensum i denne bog er let forståeligt, med forklaringer og illustrationer til de lovtekster og begreber, som selv for den garvede sejler, kan virke uoverskuelige. 

Selv for sejleren, der ikke skal til eksamen, kan denne bog fungere som et bredt opslagsværk, da den er blandingen af de relevante søvejsregler, søret, sikkerhed, navigation og meteorologi med mere, som er utroligt nyttigt at have med sig.

Forfatteren af bogen er Robert Larsen, som i mange år har undervist yachtskipperelever hos Watergames og derfor kender pensummet. Han har efterfølgende været censor for Dansk Yacht Union.  

For at gøre et stort pensum let forståelig, har Watergames teamet op med Dea Warming, som udover at være grafisk designer også selv underviser i yachtskipper og praktisk sejlads.

Bogen er indbydende, kapitlerne tydeligt opdelt, og gennemført i en enkelt stil, hvis indhold er let at afkode, fortæller Watergames.

Lærebogen har ifølge Watergames allerede nu høstet stor anerkendelse. 

Hvorfor starte med en Yachtskipper 3 bog? 

Da der ikke findes et samlet kompendium til Yachtskipper 3 uddannelsen, har mange af Watergames elever efterspurgt én samlet bog. 

Det ønske er nu opfyldt, istedet for de spredte kapitler i fem forskellige bøger der ellers udgjorde pensum. 

Watergames vil med tiden udgive flere bøger, tilsvarende alle kurser som udbydes. Altså til, Speedbådskørekort, Praktisk sejlads, Duelighed og måske en dag til Motorpasning og Yachtskipper 1.  

Hvor kan bogen købes? 

‘Yachtskipper af 3. grad’, kan købes på watergames.dk/produkter/, samt efter aftale på Watergames adskillige adresser. Introprisen er 399 kr.

Watergames tilbyder bla. Yachtskipper 3 kurser på 2 weekender, men udbyder også en del andre kurser indenfor fritidssejleruddannelserne. 

Watergames har specialiseret sig i intensive kursusforløb, som er egnet til den travle person, som ikke har en hel vinter til, at sidde på skolebænken.

content-loader
content-loader
content-loader