Gå til hoved-indhold
Tur
Om bord over Atlanterhavet var kendisserne følgende: Musikeren Wafande, diamanthandleren Katerina Pitzner, radio/tv-personlighed Anders Lund Madsen, kokken Jesper Vollmer, youtuberen Julia Sofia og kunstneren Kristian von Hornsleth. Foto: Krestine Havemann/Dplay
Tur
Her ses den kæmpe båd, der blev sejlet på. Foto: Krestine Havemann/Dplay

Wafande skælder ud på kok over Atlanterhavet med Bank og Kirketerp om bord

Reality-tv til søs fra Lanzarote til St. Martin. Jesper Vollmer fremstår normalt som en rolig og afbalanceret herre. Sangeren Wafande mener noget andet om den 45-årige kok. Det kommer frem i 4. afsnit af 'Over Atlanten', hvor det ikke kun er på havet, at bølgerne går højt.

Af Troels lykke |

Den populære Wafande lægger ikke fingre i mellem, da han kritiserer kok Jesper Vollmer for at være for bestemmende og kommanderende overfor resten af besætningen, der sejlede over Atlanterhavet med bl.a. OL-guldvinder Jesper Bank på en 83 fods båd.

Jesper Vollmer blev mildt sagt overrasket over at lægge ører til sangerens svada. Det fortæller han til Ekstra Bladet. Se tv-klip, hvor bølgerne går højt.

- Det var virkelig ubehageligt. Jeg er ikke vant til at gøre noget, som folk ikke bryder sig om, siger Jesper Vollmer.

Vollmer: Havde ikke set det komme

- Jeg havde slet ikke set det komme. Jeg synes virkelig, at jeg prøvede mit bedste, selvom jeg var skidt. Jeg kunne jo ikke bare læne mig tilbage. Jeg var nødt til at finde ud af, hvordan vi fik lavet mad til 16 mennesker tre gange dagligt. Det var så fedt, at Julia (influenceren, Julie Sofia, red) var på, for jeg var selv meget stresset over, at jeg ikke kunne være mere i køkkenet, siger han.

Den verbale øretæve fra Wafande blev bakket op af hans skibs-kammerat, Katerina Pitzner.

- Hun bød ind og bakkede ham op. Anders Lund Madsen blandede sig også. Han sagde, at der var to chefer om bord. Jesper Bank med ansvar for skibet og Jesper Vollmer med ansvar for maden, siger Jesper Vollmer, der ikke lægger skjul på, at hans og Wafandes tilgang til livet på et skib er fundamentalt forskellig.

Se afsnit af serien gratis

Se gratis episode 1 af 'Over Atlanten' på Kanal 5 (hvis du logger ind)

Kilde: eb.dk

content-loader
content-loader
content-loader