Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kvinderne kommer ikke til at dyste ved deres eget stævne i 2020. Foto: Frederik Sivertsen / Sejlsportsligaen

Ændret forsamlingsforbud tvinger WOW til at aflyse populært kvindestævne i Sundby

Alt var klar, indtil forsamlingsforbuddet mandag formiddag blev ændret. Kort efter fik deltagerne ved WOW Copenhagen Sailing Event den 19. og 20. september den ærgerlige besked om, at kvindestævnet er afblæst.

 

 

Af Sara Sulkjær |

Det så længe ud til at lykkes trods de udfordringer, som coronaen længe har affødt. 

Alligevel må de 18 hold fra hele Norden, der var klar til at dyste i Sundby Sejlforening ved WOW Sailing Event den 19.-20. september, blive i egen havn. 

Efter mandagens pressemøde ændrede situationen sig, og arrangørerne bag, Sundby Sejlforening og Sejlsportsligaen, så ikke andre udveje end at aflyse stævnet. 

En svær beslutning

Ved pressemødet blev forsamlingsforbuddet ændret fra 100 til 50 personer i 18 hovedsagligt københavnske kommuner, hvilket gjorde stævneafholdelsen umulig: 

- Vi var så klar, og vi havde glædet os så meget. Men grundet den nuværende situation med Covid-19 i København har vi desværre måtte tage den svære og strenge beslutning at aflyse WOW-stævnet i Sundby, forklarer Josefine Boel Rasmussen, initiativtager til WOW, i en pressemeddelelse.

De 18 startpladser blev i år udsolgt på rekordtid, og der var udsigt til endnu et stævne med masser af dygtige, kvindelige sejlere.

Sæt kryds i 2021

I stedet må sejlerne nu væbne sig med tålmodighed og sætte et kryds i kalenderen den 18.-19. september 2021, hvor kvinderne atter inviteres til at sejle i Sundby til WOW Copenhagen Sailing Event.

Desuden arbejder arrangørerne på flere WOW-tilbud i løbet af foråret, og tager gerne imod idéer eller kræfter i forhold til at arrangere camps, stævner, netværk med videre.
 
Følg med i de kommende WOW-aktiviteter på WOW’s egen Facebookside her.

content-loader
content-loader
content-loader