Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads

Flot aftermovie fra det første Garmin Round Denmark Race - 62 besætninger var til start

Singlehand-, doublehand- og full crew-besætninger stævnede i slutningen af juni ud på den første Danmark rundt-sejlads. En sejlads, der af arrangørerne betegnes som én af Nordeuropas hårdeste.

Af Sara Sulkjær |

650 sømil ventede i horisonten, da 62 kap-både i juni krydsede startlinjen til den første Garmin Round Denmark Race. Kun knap halvdelen vendte tilbage, inden tiden en lille uges tid senere løb ud.

Alligevel var smilene store. Dramatik, spænding, intens kapsejlads og flot natur fik humøret til at stige blandt de mange sejlere fra Nordeuropa, der havde fundet vej til sejladsen. Det viser den flotte video, som arrangørerne, eventmanager Morten Brandt, Aarhus Internationale Sejlsportscenter og Sailing Aarhus, netop har offentliggjort.

Se videoen øverst i artiklen.

Black Friday-tilbud sidst i november

Drømmer du om at sejle med, når 2022-udgaven løber af stablen fra den 18. til den 25. juni, bør du allerede nu sætte kryds i kalenderen den 26. november. 

Her åbnes billetsalget til næste års sejlads, hvor der samtidig vil være en række favorable Black Friday-tilbud på et begrænset antal pladser.

Læs mere om Garmin Round Denmark Race her.

content-loader
content-loader
content-loader