Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Watergames findes nu også i Rungsted. PR-foto

Sejlerskolen Watergames får ny lokation på Rungsted Havn

Den landsdækkende sejlerskole Watergames får endnu et undervisningssted på Sjælland – denne gang centralt på Rungsted Havn nummer 1, lige oven på bådudstyrsforretningen ShipShape. 

Af Troels Lykke |

Danmarks største sejlerskole Watergames har allerede flere lokationer i Jylland og på Sjælland. Dermed dækker de hele Danmark fra Aalborg til København. 

Sejlerskolen udbyder intensive sejlerkurser på alle niveauer, så du kan erhverve dig alt fra et speedbådskørekort og duelighedsbevis til en yachtskipper af 3. eller 1. grad.

Vi har talt med sejlerskolen, som kan fortælle, at der er sket en massiv stigning i antallet af nye sejlere i år:

- Der er kommet mange nye sejlere til i denne sæson, og efterspørgslen på sejlerkurser er steget. Det er vi meget begejstrede for, og vi følger med den øgede efterspørgsel ved at åbne endnu en lokation.

Centralt på Rungsted Havn

Sejlerskolen tilføjer endnu en lokation til rækken af kursussteder på Sjælland, hvor de allerede er at finde på eksempelvis Brøndby Havn. Nu holder de nemlig også til på Rungsted Havn nummer 1.

Fælles for de forskellige lokationer rundt omkring i landet er, at de alle ligger lige ned til vandet, og at de er integrerede i det maritime miljø - og dette er også tilfældet med den nye lokation i Rungsted.

Her er Watergames nemlig placeret centralt på havnen, hvor de får ShipShape som underbo. 

Dueligheds- og yachtskipperkurser på Rungsted Havn

Ved den nye lokation på Rungsted Havn har Watergames åbnet op for dueligheds- og yachtskipperkurser, så nu er der altså flere muligheder for at få sig et duelighedsbevis eller en yachtskipper, hvis man ønsker at tage kurset på Sjælland. 

For at fejre åbningen af den nye lokation, og at man nu kan erhverve sig et duelighedsbevis eller en yachtskipper her, har Watergames lavet et godt tilbud på disse kurser på Rungsted Havn, som gælder for resten af 2020. 

Læs mere om Watergames og kurserne på Rungsted Havn på watergames.dk.

content-loader
content-loader
content-loader