Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt

Den forulykkede båd fra Ishøj, hvor fire omkom i Portugal, var på vej mod Tenerife

Flere billeder af den forliste sejlbåd med navnet 'Dorado', en Bavaria 38, viser, at båden kommer fra Ishøj Havn. Det bekræfter havnefogeden i Ishøj Havn, Frank Carlsen overfor TV 2 Kosmopol.

Af Troels Lykke |

- Det er helt korrekt. Det er en af vores brugere, som er sejlet afsted herfra, siger han til TV 2 Kosmopol om Bavaria 38eren 'Dorado'.

- Personen har haft båden sammen med sin far, tilføjer han.

Sejlede fra Ishøj i juli

Havnefogeden fortæller desuden, at sejlbåden er sejlet ud fra havnen i juli måned. Destinationen var ifølge ham den kanariske ø, Tenerife. 

- Sidst vi snakkede med dem var i juli. De er startet herfra, så det er helt klart noget, som berører alle her på havnen, fortæller havnefogeden.

Ifølge ham har det tragiske skibsforlis nu fået snakken til at gå i sejlermiljøet, hvor flere af havnens brugere understreger, hvor meget de fire glædede sig til at komme afsted.

- Der bliver talt om, hvor tragisk det hele er, og hvor meget de har glædet sig til at sejle afsted på rejsen, siger han.

Sejlbåden 'Dorado' fra Ishøj Havn nåede aldrig til sin angivelige destination på Tenerife. En kilometer ud for Portugals kyst nær kystbyen Santa Cruz kæntrede båden og skyllede op på stranden i kystbyen. 

Kilde. Kosmopol

Se video fra oprydningsarbejde

content-loader
content-loader
content-loader