Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Lisbeth Rejsenhus fra Viborg åbnede Sejlerdating.dk i 2021. Mindst 20.000 sejlersingler findes i Danmark, mener iværksætteren.

Sejlerdating hitter: Mange kvinder på havet vil gerne have en mandlig sejler

Lisbeth Rejsenhus, kvinden bag Sejlerdating.dk fortæller til os, at der er mange kvinder på havet og at hun til årets Boat Show mødte mange par, der havde fundet kærligheden på grund af hende. - Hvis du ikke tror på, at du kan finde en sejlende kvinde at date, så tager du helt fejl, siger hun.

Af Cille Rosentoft |

Lisbeth Rejsenhus fra Viborg åbnede Sejlerdating.dk i 2021 efter hun var blevet single og havde genoptaget sejladsen.

Hun ønskede at skabe et forum, hvor sejlerlivet og kærligheden gik hånd i hånd. Og det viste sig heldigvis, at der var et marked.

Sejlere vil gerne date andre sejlere. Sejlerdating.dk er for alle, som elsker livet på havet - uanset om man er til sejlbåd, motorbåd, surf, SUP eller dykning, kan man finde et match hos Sejlerdating.dk, hvor der netop er mulighed for at søge specifikt på de forskellige interesseområder.

Over 1500 vil gerne date en sejler

Sejlerdating er i udvikling og har nu over 1.500 medlemmer. Lisbeth oplevede stor interesse for sin stand på årets Boat Show i Fredericia.

Der blev både grinet og fniset, men mest af alt synes folk, at det er en god ide og ville ønske at muligheden havde været der tidligere, da de selv havde brug for den.

Hun hilste også på flere par, der havde mødt hinanden gennem Sejlerdating.dk og lagde vejen forbi Lisbeths stand på årets Boat Show for at fortælle hende, at de havde fundet kærligheden på grund af hende.

- Den slags oplevelser gør det hele umagen værd. Det har været en meget større proces at skabe dette mødested for sejlere, end jeg havde regnet med. At stå ansigt til ansigt med par, der glædestrålende fortæller den gode historie, gør mig varm langt ind i sjælen og giver mig et kæmpe energiboost til at fortsætte arbejdet, fortæller Lisbeth med et smil.

Vi er mange kvinder på havet

Lisbeth Rejsenhus kommer med et tydeligt budskab efter årets Boat Show, hvor hun mødte mange singlemænd, som ikke mente, at der er kvinder, der sejler:

- Hvis du ikke tror på, at du kan finde en sejlende kvinde at date, så tager du helt fejl. Det er helt forkert eller også færdes du i en klub, der ikke har budt kvinder velkommen, fortæller Lisbeth og fortsætter: Der hvor jeg færdes, er vi mange kvinder - både på vandet og i bestyrelserne. Men der er sikkert stadig plads til forbedring.

Lisbeth understreger, at man hverken behøver at have båd eller være garvet supersejler, for at være med på Sejlerdating.dk. Det handler om kærligheden til vandet - og hinanden.

Gratis at oprette en profil

Se mere om Sejlerdating.dk her og opret en gratis profil, hvis du gerne vil date en sejler: sejlerdating.dk

Det er gratis at oprette en profil på Sejlerdating.dk, og du kan frit kigge alle profilerne igennem, før du beslutter dig for, om du vil opgradere til et Premium-medlemskab Sejler+ medlemskab, der gør det muligt at få adgang til flere funktioner på siden. Det koster 129,00 om måneden.

content-loader
content-loader
content-loader