Gå til hoved-indhold

Familien Dahl-Olsen udlevede langtursdrømmen i Caribien - tirsdag gik båden op i flammer

På ét-to minutter fik en fem år lang jordomsejling en brat afslutning, da drømmebåden og alle familiens ejendele forsvandt i et flammehav. BT har talt med de danske langturssejlere.

Emil og Frederik kastede sig over langtursdrømmen - nu deler de deres oplevelser i en ny podcastserie

En ny podcast serie sætter strøm til udlængslen og fortæller om livet for et ungt hold af sejlere, der udforsker verden på og under havet. Vi hopper på ombord på Nautilus, da den ligger på Tahiti i Fransk Polynesien et stykke inde i pandemi-året.

Ørnebjerg Bækholm ramt af corona-nedlukning: Forlænger deres langtur med et år

Familien Ørnebjerg Bækholm er tilbage på Bora Bora i Fransk Polynesien efter en smuttur hjemme i Danmark. De har besluttet at forlænge deres tur med et ekstra år og fortæller her om overvejelserne om at komme tilbage til båden og om deres nye hjertestarter.

Cille Rosentoft: Vind og vejr bestemmer stadig - heldigvis har det givet særlige oplevelser

Familien Rosentoft er nået videre på deres sommertogt. De har søgt væk fra de større havne og i stedet valgt de mindre alternativer til. Læs Cilles blog og få tips til, hvilke havne I skal besøge på jeres tur vestkysten på vej til Göteborg.

Dokumentar: 29-årig overlevede 76 døgn på en redningsflåde

Se en utrolig dokumentarfilm om, hvordan Steven Callahan overlever 76 lange dage på en redningsflåde midt i Atlanterhavet i sol og salthelvede.

Skovshoved-familie over Atlanten og tilbage i Jeanneau 53: Vi kender hinanden så godt nu

Familie på fire sejlede ned gennem Europa, over Atlanten og retur i Jeanneau 53. De har lært hinanden at kende på en ny måde og håber at kunne holde nærværet i live, når Sarah Juel Paulsen og Martin Wiig Nielsen og børn snart fortøjer i Skovshoved Havn og vender hjem til hverdagen.

Glade børn på sommertogtet - her er seks gode råd

Glade børn kan være forskellen på succes eller fiasko, når årets sommertur løber af stablen. Udstyrsforhandleren Watski har samlet seks råd til sejlerforældrene.

Cilles sommersejlads efter vind og vejr - i år overholder vi det

Familien Rosentoft er taget på sommersejlads med børn og hund ombord i 33 fods Hallberg Rassy Mistral. Cille Rosentoft deler her nogle af deres oplevelser de første to uger. Ugerne har blandt andet budt på et tilbageblik, på dengang de tabte roret ved Torekov og blev reddet i land.

Sejlturen til Bornholm er en oplevelse - tre ruter bringer dig til solskinsøen

Sejlturen til Bornholm er en del af ferieoplevelsen - og planlægger du turen rigtigt, er det ingen sag at nå sikkert frem. Se her ruteforslag til og fra øen.

SUP, golf, mindfullness og skumfest - Endelave lokker med gratis tilbud i sommerferien

Sejlere i alle aldre kan gå ombord i den populære ferieøs mange sommeraktiviteter, der indbyder til sjov på land og vand. Se det spændende program her.