Gå til hoved-indhold

Ny bog 'Sejlglæde, Fællesskab og Maritim Dannelse' opfordrer til at danne bådelaug

Kerteminde-sejleren Martin Anker Wiedemann har udgivet en ny bog om at sejle i små både. Bogen 'Sejlglæde, Fællesskab og Maritim Dannelse' handler om det første års erfaringer i bådelauget og visioner for de kommende år på Fyn.

Drøm dig væk - to liveforedrag med Havana-drengene den 10. og 18. februar

Eventyret er meget langt væk, og vi drømmer alle om lys og oplevelser. Men nu er der snart mulighed for at få lidt eventyr hjemme i stuen. Emil, Theis og Alfred Midé Erichsen fortæller om deres eventyr fra Havana, når de i februar går live - og du er inviteret med for 100 kr.

 

Ny bog til eventyr-sejlerne: Fra Sydkorset til Nordstjernen - beretninger fra bl.a. Galapagos

Vinni og Carsten Breuning dropper deres karrierer, sælger deres bolig og ejendele for at gøre en livsdrøm til virkelighed. En drøm om at sejle jorden rundt i deres 40-fods sejlbåd. De stævner ud den 29. maj 2016. Nu kommer de med en ny langturs-sejlerbog, der igen er hudløs ærlig.

Corona-konsekvenser for langturs-sejlerfamilie June og Søren: Holder pause fra Caribien og flyver hjem til Danmark

June og Søren Grummesgaard forlod Danmark i juli 2020 i båden, Carpe Diem, en 40 fos Furia Brisa. Med ombord er datteren Laura på 19 år. Deres to ældste døtre er i Danmark. Adskillelsen og Corona-besværligheder har gjort, at de har taget en svær beslutning.

Rattet kunne dreje uden at dreje styringsakslen, senere sank båden - 4 danskere reddet

Stålsejlbåden Aku Aku ligger på bunden af Middelhavet. Der blev lænset ud for livet løs, og vi brugte endda den eksterne dieselpumpe til direkte at pumpe vand ud af båden, men lige lidt hjalp det. Læs opdatering fra fire danskere, der sank ved Sardinien i kuling og kæmpe bølger.

Populært webinar om sejlads i koldt vand

Hvad er det, som er så dragende ved at sejle i koldt vand? Hvad får folk til at vælge Caribien og og Stillehavsøer fra og i stedet sætte kurs mod Grønland eller Alaska? Det kan du få svaret på i et kommende, gratis webinar. Det første starter den 21. januar, arrangeret af Thomas Veber.

Dansk sejlerfamilie på langturssejlads i en corona-tid: Verden er stadig mest god

Troels og Sanne og deres datter Sally Lou på dengang tre et halvt år stævnede ud fra Svendborg i sommeren 2019. De har planlagt tre års jordomsejling og er nu - efter halvandet års sejlads - nået til Nuku Hiva. Cille Rosentoft har talt med familien.

 

Rønnows klumme: Længe leve den ”skæve” kreativitet!

Sejlerfolket er et idérigt folkefærd. Mange gange har vi set de mest ”hitte-på-somme”-løsninger på tiltakling eller udstyr og aptering på både.

Rønnows klumme: Vi skal huske alle røverhistorierne

Når sejlere er sammen, kan der opstå historier, så hårene rejser sig – og de bliver ikke dårligere med årene. Claus Rønnow fortæller selv en historie.

Tursejlerkendisser fikser deres 40 fods sejlbåd Nandjii uden IKEA-look

Australske Yoshi, Bonita og hunden Marley sejler på fjerde år jorden rundt. Lige nu er trioen i Thailand. Her viser Yoshi, hvordan han river beklædning af og monterer nyt.