Gå til hoved-indhold

Drama i Isefjorden - Sidse fra Egå fik problemer da bagbord undervant knækkede på hendes B31

Den 33-årige gymnasielærer Sidse er næsten lige kommet hjem efter sejltur solo til Færøerne, men man behøver ikke at sejle langt væk for at opleve drama. Det måtte Sidse og Anori - hendes B31 - sande i sidste weekend, hvor de var på kryds fra Nykøbing Sjælland til Holbæk.

Hajer angreb de oppustelige pontoner på 29 fods katamaran, der til sidst begyndte at synke mod Stillehavets bund

Tre mennesker blev reddet i Koralhavet ud for kysten i det nordøstlige Australien, efter at deres oppustelige 29 fods katamaran blev beskadiget af hajer. De tre personer - to russiske og en fransk statsborger - blev reddet af Dugong Ace, mens katamaranen blev efterladt.

21-årige Celina købte sin farfars gamle Bandholm 28: Jeg kunne ikke lade den forsvinde ud af familien

Celina ejer nu en Bandholm 28 og bor på den i Skive Havn. Båden kender hun meget godt, for hun har sejlet i den hele sit liv. Nu skal hun lande i kaptajn-rollen efter hun købte båden til 28.000 kr.

Flemming, Elisabeth og Anton sælger deres Hanse 540E: Vi er mættede af sejlereventyr

Vi har fulgt med hos den lille familie fra København, siden de forlod Ishøj Havn i april 2021. De har delt deres oplevelser, søsyge, udfordringer og eventyr med os. Nu har de besluttet at sælge deres båd og slutte eventyret.

Luksus-sejlads på Villa Split er dansk charterferie på 51 fods katamaran med værterne Isabel og Flemming

Med skipperparret Isabel Mossing og Flemming Stenak bag roret kan man rolig læne sig tilbage og nyde livet til søs. Villa Split, en Aura 51 fra Fountaine Pajot til 13 mio. kr. står klar med mad og sejlads, hvor du kan prøve om flerskrogssejlads er noget for dig. I år har de sejlet med mange gæster.

Tursejleren Thomas Veber vil lære danskerne at smide anker - det er ikke farligt

Danske Tursejlere og ankereksperten, Thomas Veber, har slået pjalterne sammen – og missionen er klar; at inspirere flere til at få nye oplevelser på vandet. Samarbejdet har indtil videre resulteret i en række events rundt om i landet, hvor deltagerne kan forvente at få det sorte bælte i ankring.

Så fik Gustav og Bertils “Sabbat” smidt fortøjningerne i København

Selvom ingen helt tror på det, er jeg stadig ikke bekymret. Jeg er fyldt op af en masse andre følelser, men bekymring er ikke en af dem. Nu er S/Y Sabbat, en Comfort 32, sejlet afsted med min ældste søn som skipper, blogger Cille om 20-årige Gustav og Bertil. De kæmpede med motorstop den første dag.…

Københavnerfamilie har forladt Tuborg Havn og er sejlet ud for at jagte eventyret i Luffe 48

Amalie Holch Schmidt på 36 år og Jonas Holch Schmidt på 39 år har taget deres tre børn ud af skole og børnehave, for at nyde tiden og opleve verden sammen med dem i deres Luffe 48. Øverst på listen over destinationer lige nu, står Marokko.

Dorthe fortæller om eventyr-sejlads fra Færøerne til Nordnorge på en 57 fods sejlbåd

Dorthe Flarup Mikkelsen og hendes mand Ricky fra Djursland, skrev først en dagbog om deres betalte gasteophold i Nordatlanten hos firmaet Rubicon 3. Nu blogger Dorthe også om turen i Nordatlanten.

 

Dorthe og Rickys sommertogt som gaster fra Færøerne til Nordnorge på Bowman 57 - læs deres dagbog her

Dorthe Flarup Mikkelsen og Ricky Rølle har tre års selvlært erfaring med sejlbåd, da de falder for en såkaldt ocean passage, som går fra Færøerne til Bodø i Nordnorge. Turen i egen båd blev udsat til næste sommer og de fløj til Færøerne for at opleve et eventyr til søs. Parret fra Djursland har ført…