Gå til hoved-indhold

Signe på Cuba: Ankeret slap i natlig storm

I 25 m/sek. rev ankeret sig løst, og vi måtte sætte det på ny, mens vi var bange for at ramme både og bagvedliggende rev, blogger Signe Storr, der fra Key West sejlede 100 sømil til Cuba.

Signe på Cuba: Fokusering på strømforbrug

- Det er interessant at blive tvunget til at tænke over sit forbrug, og jeg er efterhånden meget opmærksom på at spare på strømmen, blogger Signe Storr, der ønsker ekstra solpanel.

Vibeke vil jorden rundt uden sejlerfaring

Jeg havde lyst til at udfordre mig selv, kaste mig ud i noget, jeg ikke havde prøvet - også mentalt, siger 33-årige Vibeke Svenningsen, som særligt frygter grundstødning på rev efter Atlanten.

Sejlads: 5 ting du lærer om dig selv

Uanset årsagen er der bare tidspunkter, hvor du ikke har lyst til at hænge ud med dine ”boat-mates” - og hvor de ligeledes ikke har lyst til at hænge ud med dig, skriver Hillary Federico.

Seatravel: Bådcharter i kraftig vækst - også i Grækenland

- Den moderne sejler zapper rundt og vil også nå at spille golf og på skiferie. Derfor er der en stigende efterspørgsel på ”cremen”, forklarer Niels Kjeldsen fra Seatravel.

Bøje: Til kamp mod arvefjenden med Niels Jeppesen (2)

- BPF var selvfølgelig stukket af i mørket. Det var også lige hans vejr. Med BPF langt foran kunne man tage den med ro. Men sådan gjorde Niels ikke, blogger Bøje Larsen.

Bøje: Til kamp mod arvefjenden med Niels Jeppesen (1)

- Jeg havde indtryk af, at Niels og hans bror Lars anså den gamle sejlnar (mig) for netop at være en gammel sejlnar. I dag, hvor dette skrives, er han lige fyldt 60, blogger Bøje Larsen.

Signe: Frygten for rotter

Sammen var de sejlet til Bimini og efter et par dage i en marina, opdagede de, at de havde fået en ubuden gæst, netop som vennernes mirakuløst var forsvundet, blogger Signe Storr om rotteproblemerne.

Guide til lovlig sejlads i havvindmølleparker

Marine Coordination Manager, Peder Rosenberg Pedersen fra DONG, gør opmærksom på at sejladsen igennem vindmølleparken skal planlægges, fortæller duelighed.dk

Vinter i LM 27: Den kvindelige synsvinkel

- Mere end halvdelen af hans tekster angår ofte kahytsindretningen, hynderne og skabene. Her får den ikke for lidt, blogger Bøje Larsen om bådsælger Martins annoncer.