Gå til hoved-indhold

Hobie Tour med trykkede ribben

Skovshoveds Hobie fleet var i weekenden på deres årlige ”Tour de Øresund”, en turkapsejlads. De fik alt fra 0-12 m/s, og havari gav trykkede ribben.

Miniferie på Göta kanal

Göta kanal lancerer i år to nye pakketure til kortere ferier med fritidsbåde på kanalen, og der indføres en ny prisklasse for de mindste både.

Barn hængt til tørre

Normalt bruges en bådsmandsstol i havnen, medmindre man sejler solosejlads jorden rundt. Barnet her, fik lørdag en tur i masten på vej nordover fra Tuborg havn. Det ser sjovt ud, men er det sikkert?

Med 20 spækhuggere på bagsmækken

Det er ikke kun lystfiskere fra Thy der møder spækhuggere. Et amerikansk ægtepar fik følgeskab af 20 af de store hvaler ved Mexicos kyst, der fik en freeride i kølvandet af deres båd.

Forår over Lillebælt

Lars Oudrup er så priviligeret at bo i lige vandkanten ved Lillebælt. Han fangede her til morgen Kongeskibet i solopgangen.

Tag med DS på flotillesejlads i sommerferien

I sommer arrangerer Dansk Sejlunion flotillesejladser for både børn og voksne. Turene går til Rügen, Bornholm, og en dedikeret tur for børnefamilier går fra Helsingør til det sydfynske og hjem igen.

Skolebåd kæntrer ved Portugals kyst - to døde

To meldes omkommet efter et forlis ud for Portugals kyst onsdag. Lokal sejlerskole om bord en X-442, blev overrasket af kraftig vind og store bølger.

Götakanal - nu med flere tilbud til sejlere

Mange sejlere opfatter Götakanal som en oplevelse, frem for en transportstrækning. Det har AB Göta kanalbolag taget konsekvensen af, og udbygget gæstehavne og sørget for flere oplevelser.

Jordomsejler besøger uheldig jordomsejler

Jan Møller, forhenværende solojordomsejler, besøgte den uheldige masteknækker Christian Liebergreen i Brixham, England. Jan Møller leverede Lopo-light lanterner og vejr- og ruterådgivning.

Sådan gik det til da Sagitta 35-mast knækkede

- Da jeg var dernede hørte jeg først et smæld og så et knagende knæk, og så var jeg godt klar over, hvad der var sket, siger den uheldige jordomsejler Christian Liebergreen, der er i England.