Gå til hoved-indhold

Massiv tilslutning til FriendSHIP-Cup

BalticSailing, i samarbejde med havne, sejlklubber og bådejere fik 84 både og 274 endnu-ikke-sejlere på vandet.

Slip kassen i Rudkøbing

Havnepengene i Rudkøbing lystbådehavn steget med ca. 30 procent siden sejlersæsonen startede.

Sejl testes i Arktis ved kolde Canada

Elvstrøm Sails får nu testet sejl under ekstreme forhold på yachten ”Ariel IV”, der som den første svenske båd nogensinde vil forsøge at sejle gennem Nordvestpassagen.

 

Franske delikatesser til sejlturen

Butiksindehaver Corinne Chaigneau leverer lækkerier uden tilsætningsstoffer til bådfolket på Sjælland. Holdbarheden er i top selv til længere togter.

Rapt sejlertøj til børn

Skal ungerne med på sejlerferien gør det ikke noget, at det er smart. Katrine Bertelsen ser på sejlertøj fra Helly Hansen.

Sejl efter små danske øer

God litteratur er guld værd i en ferie. Prøv fx Claus Jacobsens lille bog ’Kort og godt om 27 danske småøer’.

Lej en båd i ferien

Krisen kradser ikke, når det gælder bådudlejning. Minbaad.dk har talt med flere bådudlejere, og de melder om gang i forretningen.

Pristjek: Gæstepladser i Kattegat er dyre

Vi har bevæget os lidt længere nordpå, og kigget på havnepriser i Kattegat-havnene. Og så har vi fundet en ny havnelods på nettet.

Delfiner og skypumper

Sommerture er sjældent uden dramatik. I den vestlige skærgård ved Göteborg og i Kattegat, fik vi set både delfiner og skypumper, og blev overvåget af mystiske folk med kikkert. Det fortæller Katrine Bertelsen fra minbaad.dk

Strøm, modvind og tidevand

Det fjerde og sidste rejsebrev fra Karen og Jørgen Andreasen tager turen tilbage igennem Caledonian canal, og tilbage over Nordsøen.