Gå til hoved-indhold

Signe: Problemet med at se sejlsport på YouTube er…

Er det dårligt for ens parforhold at se sejlervideoer på YouTube, når man selv sejler? Og kan man mon sammenligne det med at se internetporno? Dette spørger Signe Storr om, efter hun har gjort sig en ubehagelig opdagelse.

Jan og Josefine stak af fra hamsterhjulet - nu nyder de Portugal - men frygter Spækhuggere

Efter to år med forberedelser og et liv i sparsommelighed drog Jan Dahl og Josefine Jørgensen fra Egå den 7. august afsted på jordomsejling i deres 50 fods Bavaria. - Motoren skal sættes i bak, hvis vi møder Spækhuggere, der angriber roret, fortæller de til TV 2 Østjylland.

Trine Røge Sund i Caribien: Angsten for at sejle skal ikke smadre vores drøm

Trine og Søren og deres tre børn er i Caribien. Det har ikke været nemt at komme dertil, for Trine udviklede allerede inden afgang fra Danmark en voldsom angst for at sejle. Men det skulle ikke ødelægge deres drøm om to års langturssejlads. Cille Rosentoft taler med Trine på Grenada.

Cille siger farvel til sommeren 2022: En perfekt sommer hvor 33 fod indimellem føltes enormt stort til fire mennesker

Familien Rosentoft sejler i en Hallberg Rassy Mistral fra 1976. En smuk, ældre og velholdt båd. Ombord er Christian på 44, Cille på 43, Gustav på 20 år, Bertram på 16 år, Liva på 12 år og Sylvester på 4 år. Derudover har familien også toppet op med en hund, Maggie, som er en boxer-blanding.

 

To uheld på under en måned - fysiske brovagter genindsættes midlertidigt ved Kronprins Frederiks Bro

Nu er både lystsejlere, cyklister og biler kommet i problemer på Frederiks Bro. Senest måtte en sejlbåd slå voldsomt bak, da broklappen pludselig gik ned. Indtil fejlen er udbedret, vil brovagter igen have plads i vagttårnet.

Signe i Biscayen: “Nu sker det,” sagde jeg da en gruppe spækhuggere nærmede sig båden

I de sidste par år har spækhuggere angrebet sejlbåde langs den spanske og portugiske kyst, men vi troede, at vi ville undgå at møde dem med den rute, vi havde besluttet at sejle, fortæller Signe Storr efter at have krydset Biscayabugten.

 

Blum og Hart: To unge, sejlende spillemænd på vej ud i verden på lavt budget

Thomas Blum på 22 år og Liam Hart på 24 år er sejlet fra Danmark uden en bagkant og uden penge på kontoen. Men til gengæld har de højt humør og musik ombord på deres One Off 38, der er designet med inspiration fra en Motiva. Cille Rosentoft taler med sejlerne.

Leonora og Sissel har sejlet i tre år - næste år tager de ud i verden og vil sejle til lækre dykker-steder

De to 24-årige eventyrer og dykkere Leonora Valentin og Sissel Therkildsen skal på langtur i deres egen Beneteau Oceanis 50. Minbaad.dk mødte de to sejlere, der har deres båd liggende i Tuborg Havn, hvor de forbereder deres tur næste år til juli. Se vores videointerview med dem.

Signe i England: Behøver man overhovedet en motor på sin sejlbåd?

Behøver man en motor i sin sejlbåd? Det spørgsmål diskuterer Signe og Henrik, efter de igen har fået deres motor samlet og fået om bord. Samtidig gør de sig klar til at sejle over Biscayen, men hvordan kan man undgå de spækhuggere, der angriber både i området?

Seks gode råd hvis du vil sejle med hund

Mange mennesker har hund og ønsker at have den med på båden. Men hvordan gør man det til en god oplevelse? I denne artikel deler Cille Rosentoft sine gode råd til at have hund ombord.