Gå til hoved-indhold

Cille blogger: Gustav på 20 år sejler om fire måneder - men mangler båden - tjekkede 4 ud

Gustav Rosentoft og Bertil Konow på 20 år skal sejle fra Danmark i slutningen af juli. De føler sig ret klar på eventyret, men de mangler alligevel en ret væsentlig ting: Båden. Men forleden tjekkede de fire både ud. Budgettet er 60.000 til 100.000 kr. for sejlbåden.

Sidse fra Egå var til simuleret nødsituation i 60 knob vind, torden, regn og lyn

- Jeg brugte sidste lørdag på Rely OnNutec Esbjergs træningsområde, hvor jeg med 20 andre kommende langturssejlere, trænede nødsituationer og helikopterevakuering, fortæller Sidse Birk Johansen, der kun kan anbefale det til alle offshore sejlere. Se video fra øvelsen.

Unge venner sætter faldefærdig sejlbåd i Faaborg i stand - de vil jorden rundt

Vennerne Albert Beckett (21) og Elias Schaffalitzky (19) er i fuld sving med at istandsætte en gammel, rådden båd, en Colombie 451, som de har fået fra et dødsbo. De sejle jorden rundt, og efter planen stævner de ud til august, skriver TV2 Fyn. Se video.

84-årige Sven sejler over verdenshavene: "Jeg føler mig som en fisk i skoven" - dokumentar klar

To gange har solosejler og båddesigner, svenske Sven Yrvind, søsat sine selvbyggede både for at bygge videre på hans mange, lange, rejser over verdenshavene med den ultimative sejlbåd. I fem år fulgte et filmhold Sven, da han sejlede fra Nordeuropa til New Zealand. Læs Svens manifest.

 

Signe i British Virgin Island: Vi kan ikke klage

Signe Storr er sejlet til British Virgin Islands, hvor vandet er klart, strandene hvide og margaritaerne gode og stærke! Så der er ikke meget grund til at klage… kun lidt.

Sidses dagligdag på B31- livet som liveaboard om vinteren

- Det første folk spørger mig om, når jeg fortæller, at jeg er bosiddende på min båd er, hvornår jeg holder op med det. Men for mig er der ikke tale om en midlertidig løsning. Jeg elsker at bo på min båd i Egå Marina og har ingen planer om at lave om på det, siger 33-årige Sidse.

 

Joachim og Henriette sejler ud i verden om to måneder: Det er svært at finde gaster

Joachim og Henriette Friis drager afsted fra Gammel Kalkbrænderihavn den 14. maj 2023 i deres Dufour 455 Grand Large. Inden da er der en lang to do liste, som skal klares. Blandt andet skal de finde gaster og det er ikke nemt.

Fra begynder til off-season solosejler i B31 - mød Minbaads nye blogger Sidse Birk Johannsen fra Egå

- Jeg har kun sejlet i 2,5 år og haft egen båd i 1,5 år. Som så mange andre startede jeg mit langtursliv som gast i tropiske farvand. Nu bor jeg på min B31 i Egå havn og midt i december 2022 vendte jeg hjem fra min første langtur, 4,5 måneds sejlads Østersøen rundt primært solo, blogger Sidse.

Københavneren Anja vil sejle jorden rundt i etaper: Et ocean ad gangen - nu 100 dage på Stillehavet

Anja Kammacher på 41 år arbejder som lektor på Københavns Professionshøjskole. Hun har været gast flere gange og har denne gang taget orlov fra sit arbejde for at opleve Stillehavet i 100 dage. Læs hvorfor hun gør det.

Signe i Caribien: Genforening på godt og ondt i Guadeloupe og maden er dyr

- Der er langt mellem de hvide palmestrande og det ginklare vand, og med jævne mellemrum åbner himlen for sluserne, og regnen vælter ned og det er dyrt på øen. Til gengæld besøger hun et af sine favoritsteder i Caribien, der endda rummer en dejlig overraskelse.