Gå til hoved-indhold

Sidses dagligdag på B31- livet som liveaboard om vinteren

- Det første folk spørger mig om, når jeg fortæller, at jeg er bosiddende på min båd er, hvornår jeg holder op med det. Men for mig er der ikke tale om en midlertidig løsning. Jeg elsker at bo på min båd i Egå Marina og har ingen planer om at lave om på det, siger 33-årige Sidse.

 

Joachim og Henriette sejler ud i verden om to måneder: Det er svært at finde gaster

Joachim og Henriette Friis drager afsted fra Gammel Kalkbrænderihavn den 14. maj 2023 i deres Dufour 455 Grand Large. Inden da er der en lang to do liste, som skal klares. Blandt andet skal de finde gaster og det er ikke nemt.

Fra begynder til off-season solosejler i B31 - mød Minbaads nye blogger Sidse Birk Johannsen fra Egå

- Jeg har kun sejlet i 2,5 år og haft egen båd i 1,5 år. Som så mange andre startede jeg mit langtursliv som gast i tropiske farvand. Nu bor jeg på min B31 i Egå havn og midt i december 2022 vendte jeg hjem fra min første langtur, 4,5 måneds sejlads Østersøen rundt primært solo, blogger Sidse.

Københavneren Anja vil sejle jorden rundt i etaper: Et ocean ad gangen - nu 100 dage på Stillehavet

Anja Kammacher på 41 år arbejder som lektor på Københavns Professionshøjskole. Hun har været gast flere gange og har denne gang taget orlov fra sit arbejde for at opleve Stillehavet i 100 dage. Læs hvorfor hun gør det.

Signe i Caribien: Genforening på godt og ondt i Guadeloupe og maden er dyr

- Der er langt mellem de hvide palmestrande og det ginklare vand, og med jævne mellemrum åbner himlen for sluserne, og regnen vælter ned og det er dyrt på øen. Til gengæld besøger hun et af sine favoritsteder i Caribien, der endda rummer en dejlig overraskelse.

Unge danske sejlere opfører sig respektløst i Fransk Polynesien - Dannebrog vanæres

- Tilsyneladende er der nærmest en flåde af halvstore danske langtursbåde, som betragter Fransk Polynesien som deres ”legeplads”, uden de på ingen måde viser respekt for de lokale, og den kultur de besøger, fortæller Foreningen til Langtursejlernes Fremme.

Familien Kieler: Vi har gaster med, fordi vi gerne vil fællesskabet

Familien Kieler, der sejler i en Jeanneau Sun Magic 44 med 4 kahytter, har gaster med for at dele turen med andre og for at få nye perspektiver på bådlivet. De holder gastebidraget så lavt som muligt, for at give så mange som muligt oplevelsen af, at livet kan leves på en anden måde.

Danske Tursejlere fortæller om sommertur og sejlerdating og meget andet på Boat Show

Danske Tursejlere har i anledningen af deres 30-års jubilæum, valgt at fejre det med et ambitiøst program på standen i Hal E. Ud over sommertur for singler, kan du kan bl.a. møde den svenske Krydserklubben, og høre om mulighederne for at nyde skærgården.

Vagtskifte hos Danske Tursejleres ledelse - Sune Abelgren Olsen afløser Leif Nielsen

Danske Tursejleres forretningsfører gennem 13 år – Leif Nielsen – har i fuld enighed med bestyrelsen valgt at overlade den daglige ledelse til Sune Abelgren Olsen, der pr. 1. marts overtager roret og udnævnes til sekretariatschef.

Foreningen til Langtursejladsens Fremme hjælper med at matche båd og gast og mægler i konflikter

Hvis du er interesseret i enten at være gast på en båd eller selv at have gaster med, sætter vi i denne artikel fokus på de mange erfaringer, som Foreningen til Langtursejladsens Fremme, FTLF, har med gastesejlads på langtur. Her er Cilles første artikelserie om at gaste.