Gå til hoved-indhold

Signe i Skotland: Regnvejr, whisky og motorventiler

Signe Storr og manden Henrik Hansen er sejlet til Skotland med forventningen om dårligt vejr og whisky, og begge forventninger er blevet indfriet til fulde. Når du læser om de to får du måske også til at sejle ud i verden, trods regn, ventil-problemer men også whisky-smagning.

Josefine og Jan drømmer ikke om Volvo, karriere og barnevogn – i stedet vil de på langtur i Stillehavet

Om få uger gør århusianerne deres livsdrøm til virkelighed. I horisonten venter en flere år lang sejlads, der skal bringe sejlerne ud af hamsterhjulet i en Bavaria 50 Holiday. En sejlads, der er spækket med forventninger, drømme og bekymringer.

Sommerblog fra Familien Rosentoft: København-Stockholm i en 33 fods Hallberg Rassy Mistral

Familien Rosentoft har taget hul på seks ugers sejlerferie. Endnu en ferie, hvor der er skiftende mandskab ombord. De der teenagebørn hopper til og fra - og det kan lade sig gøre, fordi familien sejler i Sverige igen i år. Vi følger med, når Cille Rosentoft blogger om turen.

Signe har udfordringer i Skotland: Motorstop i Caledonian Canal og Nessie på krogen

Jordomsejlerne Signe Storr og hendes mand Henrik Hansen er sejlet fra Danmark til Skotland på deres tur mod Australien i en 30 fods sejlbåd. Men som det er med begyndelser på eventyr, så er den første færd ofte forbundet med udfordringer.

 

Smukke Skotland, den Kaledoniske kanal med de mange sluser - oplevet i 49 fods sejlbåd

Vores første rigtig langtur gik til Skotland. Planen var at teste båd og besætning. Et rigtigt klogt valg. Det blev en tur med store naturoplevelser, kanalsejlads, motorproblemer og introduktion til tidevandstabeller, fortæller Mette Leth fra Vejle. Hun sejlede i en 49 fods båd med hendes mand Lars…

Brug sommerferien i Polen - danske sejlere deler deres rute

De fleste feriesejlere kan uden problemer sætte kursen mod Polen, der ligger indenfor en overskuelig afstand for såvel bådejere i Øresund, Lille- og Storebælt. I maj besøgte 31-årigt, fynsk kærestepar landet.

Cille: Sådan lokker du din teenager med på sejltur

Sammen med sine to teenagesønner giver Cille Rosentoft syv konkrete råd til den gode sejlerferie – for hele familien. Hav blandt andet udstyr med ombord og drop alle planerne, lyder to anbefalinger.

Signe Storr er tilbage på Minbaad.dk - nu med kurs mod Australien

Signe Storr og hendes mand Henrik Hansen er tilbage om bord på deres sejlbåd Capibara; en svenskbygget Allegro 30 fra 1988, som de tidligere har været på langfart i. Den gang gik turen til Caribien og USA, inden de vendte retur i 2017. Nu er de på vej igen.

Skipper-Frederik på 23 år efter langtur: Jeg skulle lære at tro på mine beslutninger

Efter to år med livsvigtig læring og store oplevelser er Frederik Stenholt Bruun tæt på at være hjemme. Han sejler ind i Marselisborg Havn den 1.juli til efter et eventyr, der i den grad har lært skipperen at stå på egne ben og at tage ansvar.

Malene og Lasse fra Holbæk køber 30 ton skonnert i ferrocement - de vil bo i båden

Malene Wilken, der blandt andet skriver for Minbaad.dk, har købt en tomastet skonnert på 16 meter sammen med sin mand, marinemekanikeren Lasse Jarl. Planen er, at de skal bo på skonnerten. Parret brugte pinsen på at sejle i Vesterhavet, Limfjorden og Kattegat fra Hvide Sande til Holbæk.