Gå til hoved-indhold

Sejlerfamilien Bækholm går live fra Sorong i Indonesien på søndag - du er inviteret med

Troels og Sanne Ørnebjerg Bækholm og deres datter Sally Lou sejlede fra Danmark sommeren 2019. På søndag har du mulighed for at høre om deres eventyr og stille dem spørgsmål.

Et år inde i jordomsejling: Frihed, tid, søsyge og en lidt dyr verden

Vi tjekker igen ind hos Elisabeth, Flemming og Anton. De har nu været væk fra Danmark i et år og deler deres erfaring med os her. Tiden og friheden er stadig det vigtigste, og så har verden vist sig at være lidt dyrere, end de først regnede med.

Signe: Om engelske middelhavsøer og skældud og trusler i Dublin Harbour

Signe Storr er efter en pinlig afsked med Dublin Harbour kommet til Isles of Scilly, der på en varm solskinsdag kan minde om Middelhavet.

Watergames tilbyder nu kursus i offshore-sejlads tre døgn på havet langt fra land

Kurset er for dem der selv er på vej på langtur eller drømmer om det. Det bliver offshore sejlads i trygge rammer med erfaren skipper. Kurset vil give dig viden om sikkerhed, vagtplaner, navigation, satellit kommunikation og madlavning ombord, lover Watergames.

Mød Leonora og Sissel og deres Beneteau 50 på Copenhagen Boat Show

Leonora Valentin og Sidsel Therkildsen har nu deres båd Lulu Tao, en Beneteau 50, hjemme i Tuborg Havn. Om et år skal de afsted på jordomsejling og nu skal det sidste år bruges på at gøre båden klar. Inden da kan du høre dem til foredrag i Ishøj 26., 27. og 28. august.

Signe om kanalsejlads i Skotland: "Vi vidste, det var en fejl - og vi gjorde det alligevel”

Signe Storr og hendes mand Henrik har lagt Caledonian-kanalen bag sig og er tilbage på havet i regnvejr, modvind og modstrøm. Og så har de begået den mest elementære fejl en sejler kan begå.

 

Mange sejler til Langelandsfestival - det forstår vi godt

Op mod 25.000 mennesker er til Langelandsfestival. - Nogle af dem er sejlere, der er kommet gennem mange år, forklarer havnechef i Rudkøbing, Kim Rasmussen til minbaad.dk, der er med på den hyggelige festival og hørte torsdag Gnags, Outlandish og Alex Vargas.

Emilie var sejlerbarn i Caribien: - Jeg vil give mine børn samme nærvær, tid og oplevelser

Med to børn drømmer Emilie Høeg Hagen og hendes mand Mikkel om at sejle langt. Emilie ved, hvad det handler om. Hun har selv været bådbarn med sine forældre og sin søster. Mødet med nye kulturer og tiden sammen vil hun give videre til sine egne børn.

 

Sommerblog fra Familien Rosentoft: En frivillig tur i skilsmisse Göta Kanalen med 58 sluser

Selve Göta kanalen strækker sig fra Mem-Sjötorp og er 190 km lang - 102,6 sømil. For vores båd på 33 fod koster det 8.700 svenske kroner for hele kanalen inkl. Trollhätta kanal, som er det sidste stykke til Göteborg.

Familien Ross forbereder langtur: Vil give deres forskellige børn samme muligheder

Sidsel, Rasmus og deres to børn, Hannibal og Elias planlægger langturssejlads i en Pinvgin 45. Storebror Elias har Aspergers og trives bedst med struktur og rutiner. Hvordan kan drømmen om langtur kombineres med Elias’ særlige behov? Det skriver Cille Rosentoft om her.