Gå til hoved-indhold

Brug sommerferien i Polen - danske sejlere deler deres rute

De fleste feriesejlere kan uden problemer sætte kursen mod Polen, der ligger indenfor en overskuelig afstand for såvel bådejere i Øresund, Lille- og Storebælt. I maj besøgte 31-årigt, fynsk kærestepar landet.

Cille: Sådan lokker du din teenager med på sejltur

Sammen med sine to teenagesønner giver Cille Rosentoft syv konkrete råd til den gode sejlerferie – for hele familien. Hav blandt andet udstyr med ombord og drop alle planerne, lyder to anbefalinger.

Signe Storr er tilbage på Minbaad.dk - nu med kurs mod Australien

Signe Storr og hendes mand Henrik Hansen er tilbage om bord på deres sejlbåd Capibara; en svenskbygget Allegro 30 fra 1988, som de tidligere har været på langfart i. Den gang gik turen til Caribien og USA, inden de vendte retur i 2017. Nu er de på vej igen.

Skipper-Frederik på 23 år efter langtur: Jeg skulle lære at tro på mine beslutninger

Efter to år med livsvigtig læring og store oplevelser er Frederik Stenholt Bruun tæt på at være hjemme. Han sejler ind i Marselisborg Havn den 1.juli til efter et eventyr, der i den grad har lært skipperen at stå på egne ben og at tage ansvar.

Malene og Lasse fra Holbæk køber 30 ton skonnert i ferrocement - de vil bo i båden

Malene Wilken, der blandt andet skriver for Minbaad.dk, har købt en tomastet skonnert på 16 meter sammen med sin mand, marinemekanikeren Lasse Jarl. Planen er, at de skal bo på skonnerten. Parret brugte pinsen på at sejle i Vesterhavet, Limfjorden og Kattegat fra Hvide Sande til Holbæk.

50 mandskaber fra Dansk Bavariaklub fejrede 20 års jubilæum i Ebeltoft med ginsmagning og livemusik

Som opfølgning på de Bavaria-artikler, vi har udgivet her hos Minbaad.dk, kommer nu denne afsluttende artikel om 20 års jubilæumstræf hos Bavaria. Det blev afholdt i sidste weekend i maj med ginsmagning, livemusik og rundvisning på fregatten Jylland.

Cille: Hven i pinsen var ikke, hvad vi drømte om

Med 90'er-musik, larm og virkelig mange både levede den populære sejlerdestination ikke op til familiens forventninger. Efter kun en nat på øen satte familien i stedet kurs mod rolige Landskrona. Cille Rosentoft blogger fra pinseturen.

39-årige Troels sagde job op og sejler ud i verden - vil helst ikke tilbage

- Hvis der er økonomi til det, kommer jeg ikke hjem, siger software-udvikler Troels Larsen til Ekstra Bladet. Køge-sejleren frygtede at sige jobbet op. Han regner med, at der er penge til at sejle i 4-5 år i sin 41 fods båd. Han vil ud af hamsterhjulet og Jorden rundt.

Familien Arildsen sætter Albin 34 til salg og flyver hjem fra Stillehavet

Familien Arildsen fra Roskilde-egnen, som består af mor Lene på 55, far Klaus på 64 og døtrene Rikke på 24 og Freja på 22 år, sejlede fra Danmark den 1. august 2020. Nu er turen ved at være slut, og de ser tilbage på de to år, der er gået.

 

Efterskoleelever fra Hou på jomfrusejlads i det græske øhav: Det var over the top vildt

Sådan fortæller elever, der var på sejltur. 48 unge fra Hou Maritime Idrætsefterskole kastede sidst i april fortøjningerne i Alimos Marina, lidt uden for Athen, og satte kurs mod små græske øer og bugter. En sejltur for livet.