Gå til hoved-indhold

50 mandskaber fra Dansk Bavariaklub fejrede 20 års jubilæum i Ebeltoft med ginsmagning og livemusik

Som opfølgning på de Bavaria-artikler, vi har udgivet her hos Minbaad.dk, kommer nu denne afsluttende artikel om 20 års jubilæumstræf hos Bavaria. Det blev afholdt i sidste weekend i maj med ginsmagning, livemusik og rundvisning på fregatten Jylland.

Cille: Hven i pinsen var ikke, hvad vi drømte om

Med 90'er-musik, larm og virkelig mange både levede den populære sejlerdestination ikke op til familiens forventninger. Efter kun en nat på øen satte familien i stedet kurs mod rolige Landskrona. Cille Rosentoft blogger fra pinseturen.

39-årige Troels sagde job op og sejler ud i verden - vil helst ikke tilbage

- Hvis der er økonomi til det, kommer jeg ikke hjem, siger software-udvikler Troels Larsen til Ekstra Bladet. Køge-sejleren frygtede at sige jobbet op. Han regner med, at der er penge til at sejle i 4-5 år i sin 41 fods båd. Han vil ud af hamsterhjulet og Jorden rundt.

Familien Arildsen sætter Albin 34 til salg og flyver hjem fra Stillehavet

Familien Arildsen fra Roskilde-egnen, som består af mor Lene på 55, far Klaus på 64 og døtrene Rikke på 24 og Freja på 22 år, sejlede fra Danmark den 1. august 2020. Nu er turen ved at være slut, og de ser tilbage på de to år, der er gået.

 

Efterskoleelever fra Hou på jomfrusejlads i det græske øhav: Det var over the top vildt

Sådan fortæller elever, der var på sejltur. 48 unge fra Hou Maritime Idrætsefterskole kastede sidst i april fortøjningerne i Alimos Marina, lidt uden for Athen, og satte kurs mod små græske øer og bugter. En sejltur for livet.

De glade sangere på Visens Skib stævner ud i sommerlandet for sidste gang - se sejlplanen her

Der er fest og glade dage, når besætningen fra Visens Skib lægger til kaj og smører sangstemmerne på havne over hele landet. Skibets sidste togt indledes den 30. juni i Ebeltoft og afsluttes i Knebelbro en måned senere.

Rapport fra paradis: Sally Lou, Sanne og Troels tager hul på fjerde år som jordomsejlere - på vej til Fiji

Familien stævnede ud fra Svendborg i sommeren 2019 og vender retur til Danmark i 2023. - Vores afskedsmiddag her på Bora Bora forleden aften bestod af franskmænd, spaniere, svenskere, canadiere, hollændere og newzealændere, fortæller Troels og Sanne.

Leonora og Sissel ramt af uheld og angrebet af Spækhuggere, men de lærer en masse

Leonora og Sissel på 23 år er ved at sejle deres nyindkøbte båd, en Beneteau 50, hjem fra Rom. De fortæller her om turen til Minbaad.dk. - Vores ror slap uden nævneværdige skader, mens vores autopilot kørte, da Spækhuggere bed fat i roret og vred båden rundt.

 

Ulrik, Malene og Johanne valgte hamsterhjulet fra og flyttede på Jeanneau Sun Odyssey 43 i Egå

Minbaad.dk's fotograf Peter Brøgger besøgte en familie, der bor på Egå Marina i en Jeanneau Sun Odyssey 43. Ulrik Kristiansen og Malene Christiansen flyttede fra hus og bor med deres syvårige datter Johanne.

 

Det svenske forsvar øger tilstedeværelsen i skærgården - sådan forholder du dig som lystsejler

Flere marine- og krigsskibe patruljerer og træner i den svenske skærgård. Det mærker de lokale lystsejlere, der af de svenske myndigheder opfordres til at udvise hensyn.