Gå til hoved-indhold

Nye sejlerfamilier - mød familien Jacobsen Micheelsen med både duelighedsbevis, yachtskipper og baby ombord

Hos Minbaad.dk kan du den kommende tid møde forskellige sejlerfamilier. Der er kommet mange nye til, og de er ikke ens. Vi har forestillinger om, hvordan en sejlerfamilie er - men måske vi skal til at ændre vores syn på det, fortæller tur-journalist Cille Rosentoft.

Nye sejlerfamilier: Familien Bredgaard købte en 42-fods Jeanneau helt uden sejlerfaring

Flere nye sejlere er under corona-pandemien kommet til - og de er ikke alle ens. Vi har forestillinger om, hvordan en sejlerfamilie er, men måske vi skal ændre vores syn, skriver Cille Rosentoft, der i en ny artikelserie taler med de grønne sejlere.

Sejlerfamilie har taget hul på fem års langturssejlads i Hanse 540E: Vi stortrives

Sidst vi tjekkede ind hos Elisabeth og Flemming var i april, under forberedelserne til deres fem år lange jordomsejling. Nu har de taget hul på eventyret og er nået til Dunkerque. Cille Rosentoft taler med familien om dét at være midt i eventyret, og om sejlerkulturen når den er værst.

Søster sætter indsamling i søen - nu kan du hjælpe Dahl-Olsen efter tirsdagens bådbrand i Costa Rica

Torben og Karina samt deres to yngre børn mistede alle ejendele til flammerne under voldsom brand, der ramte familiens jordomsejler først på ugen. En indsamling skal hjælpe familien, der i øjeblikket bor i en lånt lejlighed og ikke ejer andet end det tøj, de havde på under branden.

Dahl-Olsen til Minbaad.dk: - Det var fuldstændig surrealistisk at stå på restauranten og se vores hjem brænde

For øjnene af Karina og Torben og parrets to børn forsvandt alt dét, som de i to år havde knoklet for at opbygge. Deres hjem, drømme og ejendele ligger nu på Costa Ricas havbund. Minbaad.dk har været i kontakt med sejlerne, der ikke ved, hvorfor branden opstod.

Familien Dahl-Olsen udlevede langtursdrømmen i Caribien - tirsdag gik båden op i flammer

På ét-to minutter fik en fem år lang jordomsejling en brat afslutning, da drømmebåden og alle familiens ejendele forsvandt i et flammehav. BT har talt med de danske langturssejlere.

Emil og Frederik kastede sig over langtursdrømmen - nu deler de deres oplevelser i en ny podcastserie

En ny podcast serie sætter strøm til udlængslen og fortæller om livet for et ungt hold af sejlere, der udforsker verden på og under havet. Vi hopper på ombord på Nautilus, da den ligger på Tahiti i Fransk Polynesien et stykke inde i pandemi-året.

Ørnebjerg Bækholm ramt af corona-nedlukning: Forlænger deres langtur med et år

Familien Ørnebjerg Bækholm er tilbage på Bora Bora i Fransk Polynesien efter en smuttur hjemme i Danmark. De har besluttet at forlænge deres tur med et ekstra år og fortæller her om overvejelserne om at komme tilbage til båden og om deres nye hjertestarter.

Cille Rosentoft: Vind og vejr bestemmer stadig - heldigvis har det givet særlige oplevelser

Familien Rosentoft er nået videre på deres sommertogt. De har søgt væk fra de større havne og i stedet valgt de mindre alternativer til. Læs Cilles blog og få tips til, hvilke havne I skal besøge på jeres tur vestkysten på vej til Göteborg.

Dokumentar: 29-årig overlevede 76 døgn på en redningsflåde

Se en utrolig dokumentarfilm om, hvordan Steven Callahan overlever 76 lange dage på en redningsflåde midt i Atlanterhavet i sol og salthelvede.