Gå til hoved-indhold

Små sejlbåde: BayRaider Expedition 20 klarer sig flot i store bølger og hårdt vejr

Ejere har beskrevet, hvordan de er kommet i havn i barskt vejr og er mødt med forfærdelse over, at de havde sejlet i det vejr. Men filosofien i de engelske raid-både er at bevare balance i sejlplanet under alle forhold, skriver Kerteminde-sejler Martin Anker Wiedemann i sin bog.

Familien Arildsen oplever verden fra deres Albin 34 i Fransk Polynesien - sejler faldt i vandet

På trods af nyrestens-operation på Papeete og mand over bord på vej til Fakarava vil Familien Arildsen ikke være noget andet sted. Cille har talt med dem om, hvordan det er at sejle rundt i verden i en corona-tid.

 

Rygende batterier på overarbejde forsinker langtur for sejlervenner

- Vi får undersøgt, hvad der sker og opdager, at der under gulvet er helt fyldt op med vand, hvor der i alt kan ligge 1000 liter, siger Daniel Hopmann til TV 2 Lorry over telefonen fra Tenerife før jordomsejlingen, der nu er udsat.

Familien Bækholm Ørnebjerg går live fra Bora Bora på søndag - lyt med og stil spørgsmål

Troels og Sanne Ørnebjerg Bækholm og deres datter Sally Lou forlod Danmark i sommeren 2019. På søndag den 21. november kan du blive inspireret og stille familien spørgsmål. Det handler om livet på en 43-fods sejlbåd.

Postkort fra turkisblåt hav i Grækenland: En ung sejlers drøm

Oure Kostgymnasiums sejl-elever er i Grækenland, hvor de udlever sejlerdrømmen og prøver kræfter med en X-Yacht. En mulighed, de ikke ville have været foruden.

Overvejer du at lade din båd overvintre i vandet? Søren viser vejen

Søren Stagis Petersen fra Nappedam har valgt at lade sin Jeanneau 32 blive i vandet hele året rundt. Det giver andre oplevelser og forlænger det gode liv til søs, fortæller han til Minbaad.dk.

Verden er stadig åben: June og Søren Grummesgaard er på vej ud i Stillehavet

Efter at have været hjemme i fire måneder er June og Søren tilbage på deres 40-fods Furia Brisa. På trods af corona oplever de en verden fuld af eventyr, og med en ny corona-test i hånden kan det meste lade sig gøre. De er nu i Panama og på vej ud i Stillehavet.

 

Nye sejlerfamilier - mød familien Faldborg Lauritzen som købte en Hunter 306

Flere nye sejlerfamilier har taget hul på livet til søs. Mød én af familierne her, familien Faldborg Lauritzen fra Hou. De brugte corona-tiden til at tage duelighedsbevis og blive bådejere. Nu har de lært at sejle. Cille Rosentoft taler atter med nye sejlere.

Cille: Det lærte vi af sejlsæsonen 2021

Båden skal på land på fredag. Endnu en sæson på havet er forbi, og det er tid til et tilbageblik på sæsonen 2021. En sæson med få sejlede sømil, men mange gode oplevelser ombord. Cille Rosentoft kigger tilbage på sejlsæsonen 2021.

Familien Dahl-Olsens langtursbåd gik op i flammer - her er deres afskedsvideo med sejlereventyret

For to måneder siden kunne Karina, Torben og parrets to børn se sejlerdrømmen brænde op i en ankerbugt i Costa Rica. I en ny video deler familien optagelser fra før og under branden - men selvom ulykken er kommet på afstand, savner familiens deres personlige ejendele, fortæller Karina Dahl-Olsen.