Gå til hoved-indhold

Henriette og Johnny nåede kun to døgn af deres langturssejlads - så ramte sygdommen

Henriette og Johnny tog sidste år en beslutning om at leve livet og udleve drømmene. To dage inde i deres langturssejlads fik de tovværk i bovpropellen. Heldigvis nåede de ikke længere end fra Ishøj til Hundested. Her viste det sig, at Henriette har akut leukæmi og straks skulle i behandling.

Nye sejlerfamilier: Boström B31 til 85.000 kr. var familien Rosborg Lagonis hede drøm

Mød én af de nye familier her: Rosborg Lagoni, Sara på 34 år, Nicolaj på 34 år, Karla på 9 år og Valdemar på 3 år. Familien har hjemhavn i Hvalpsund og realiserede drømmen, da de opdagede, at det ikke behøver at koste en formue. Cille Rosentoft interviewer atter.

Nye sejlerfamilier: Familien Egeblad Schlüter har fundet tiden og nærværet i en 42 fods Jeanneau Sun Odyssey

Flere nye familier har sat kurs mod sejlerlivet - mød én af dem her: Familien Egeblad Schlüter, bestående af Patrick 35 år, Betina 34 år og Konrad 11 måneder, Tristan på 5 år og Norah på 7 år fra Aarhus. - Sommeren har budt på naturoplevelser. Det har været en stor oplevelse for børnene at opleve…

Larsen Yacht Charter starter internationalt agentur - fra 10 til 10.000 udlejningsbåde

Familien Larsen på Nordals, som dagligt driver Dyvig Bro på Als og Larsen Yacht Charter, skifter egne udlejningsbåde ud med et internationalt agentur, som formidler både. Dermed går de fra 10 udlejningsbåde til nu at formidle mere end 10.000 både verden over.

Nye sejlerfamilier: Mød Martin og sønnen Liam på syv år - et makkerpar til søs

Her på siden vil du i den kommende tid møde nye sejlerfamilier. Der er kommet mange nye sejlere til, og de er ikke ens. Vi har forestillinger om, hvordan en sejlerfamilie er - men måske vi skal til at ændre vores syn på det. Martin Bakmand og Liam fra Aalborg sejler i en Balaton 24.

 

Nye sejlerfamilier - mød familien Jacobsen Micheelsen med både duelighedsbevis, yachtskipper og baby ombord

Hos Minbaad.dk kan du den kommende tid møde forskellige sejlerfamilier. Der er kommet mange nye til, og de er ikke ens. Vi har forestillinger om, hvordan en sejlerfamilie er - men måske vi skal til at ændre vores syn på det, fortæller tur-journalist Cille Rosentoft.

Nye sejlerfamilier: Familien Bredgaard købte en 42-fods Jeanneau helt uden sejlerfaring

Flere nye sejlere er under corona-pandemien kommet til - og de er ikke alle ens. Vi har forestillinger om, hvordan en sejlerfamilie er, men måske vi skal ændre vores syn, skriver Cille Rosentoft, der i en ny artikelserie taler med de grønne sejlere.

Sejlerfamilie har taget hul på fem års langturssejlads i Hanse 540E: Vi stortrives

Sidst vi tjekkede ind hos Elisabeth og Flemming var i april, under forberedelserne til deres fem år lange jordomsejling. Nu har de taget hul på eventyret og er nået til Dunkerque. Cille Rosentoft taler med familien om dét at være midt i eventyret, og om sejlerkulturen når den er værst.

Søster sætter indsamling i søen - nu kan du hjælpe Dahl-Olsen efter tirsdagens bådbrand i Costa Rica

Torben og Karina samt deres to yngre børn mistede alle ejendele til flammerne under voldsom brand, der ramte familiens jordomsejler først på ugen. En indsamling skal hjælpe familien, der i øjeblikket bor i en lånt lejlighed og ikke ejer andet end det tøj, de havde på under branden.

Dahl-Olsen til Minbaad.dk: - Det var fuldstændig surrealistisk at stå på restauranten og se vores hjem brænde

For øjnene af Karina og Torben og parrets to børn forsvandt alt dét, som de i to år havde knoklet for at opbygge. Deres hjem, drømme og ejendele ligger nu på Costa Ricas havbund. Minbaad.dk har været i kontakt med sejlerne, der ikke ved, hvorfor branden opstod.