Gå til hoved-indhold

Dokumentar: 29-årig overlevede 76 døgn på en redningsflåde

Se en utrolig dokumentarfilm om, hvordan Steven Callahan overlever 76 lange dage på en redningsflåde midt i Atlanterhavet i sol og salthelvede.

Skovshoved-familie over Atlanten og tilbage i Jeanneau 53: Vi kender hinanden så godt nu

Familie på fire sejlede ned gennem Europa, over Atlanten og retur i Jeanneau 53. De har lært hinanden at kende på en ny måde og håber at kunne holde nærværet i live, når Sarah Juel Paulsen og Martin Wiig Nielsen og børn snart fortøjer i Skovshoved Havn og vender hjem til hverdagen.

Glade børn på sommertogtet - her er seks gode råd

Glade børn kan være forskellen på succes eller fiasko, når årets sommertur løber af stablen. Udstyrsforhandleren Watski har samlet seks råd til sejlerforældrene.

Cilles sommersejlads efter vind og vejr - i år overholder vi det

Familien Rosentoft er taget på sommersejlads med børn og hund ombord i 33 fods Hallberg Rassy Mistral. Cille Rosentoft deler her nogle af deres oplevelser de første to uger. Ugerne har blandt andet budt på et tilbageblik, på dengang de tabte roret ved Torekov og blev reddet i land.

Sejlturen til Bornholm er en oplevelse - tre ruter bringer dig til solskinsøen

Sejlturen til Bornholm er en del af ferieoplevelsen - og planlægger du turen rigtigt, er det ingen sag at nå sikkert frem. Se her ruteforslag til og fra øen.

SUP, golf, mindfullness og skumfest - Endelave lokker med gratis tilbud i sommerferien

Sejlere i alle aldre kan gå ombord i den populære ferieøs mange sommeraktiviteter, der indbyder til sjov på land og vand. Se det spændende program her.

Havets Højskole: De pressede unge har brug for at se sig selv gennem sejlsporten

Midt i et festligt ungdomsliv rammes rekordmange unge af ensomhed og tvivl på egne evner. Det er unge, der har brug for et rum, hvor de kan genfinde troen på sig selv og deres potientiale. - Havet og båden danner en fantastisk ramme for et sådant rum, påpeger medstifter af Havets Højskole, Marc…

Limfjorden i børnehøjde: Tre sjove feriebesøg for hele familien

Feriecentre og lokale initiativer er garanti for flere timers sjov underholdning under feriesejladsen i Limfjorden. Arranger blandt andet en fangeleg på den oppustelige vandpark i Glyngøre.

Salt, vikinger og Danmarks mest børnevenlige strand – Mariager Fjord og østkysten har oplevelser til hele familien

I høj sol og regnfuldt gråvejr byder Mariager Fjord på underholdning for sejlere i alle aldre. Besøg blandt andet levende museer med saltbade og vikingekampe eller nyd sommeren på den lavvande sandstrand i Øster Hurup på Jyllands østkyst.

Bliver hjertestartere fast inventar på langtursbåde?

Når Familien Ørnebjerg Bækholm pakker deres tasker for at tage tilbage til S/Y Atreju i Fransk Polynesien medbringer de en hjertestarter for at have den livsvigtige hurtige hjælp ombord, langt fra land. Christian Eriksens hjertestop i Parken skubbede til beslutningen.