Gå til hoved-indhold

Vinni og Carsten er fanget på Hawaii - læs surrealistisk blog fra det eksotiske sejlerparadis

Sejler-mekkaet med de smukke sandstrande og socialt samvær i de lokale sejlklubber er forvandlet. Gader ligger øde hen, der hamstres i butikkerne og opsættes stramme restriktioner på havnene. Langturssejlerne Vinni og Carsten deler deres corona-hverdag med Minbaad.dk's læsere.

Wafande om ny deltagelse i Over Atlanten: Kæmpe nej tak

Den 37-årige musiker var ikke begejstret for den lange sejltur, der blev tilbragt med fem andre kendte danskere og sejlerne Jesper Bank og Martin Kirketerp. Skænderier og gnidninger prægede sangerens rejse.

Hollandske backpackere køber sejlbåd - vil flygte fra coronavirussen i Australien

En 47 fod lang ketch skal bringe to unge mænd over verdenshavene til deres europæiske hjemland. Ingen af de to eventyrer har en større sejlerfaring i bagagen.

Corona tvinger familien Neigaard til at krydse Atlanten

Familien Neigaard er fanget på Bahamas i Corona-lockdown. Der er vendt op og ned på deres planer, og nu prøver de at forlige sig med pludselig at være sådan en familie, der skal krydse Atlanterhavet alene ombord på Johanne Louise, en 50-fods træketch.

Flere vil på sejlerferie i Danmark under coronakrisen - X-Yachts udlejer Xc38

Danskernes rejsedrømme er sat i bero, hvorfor flere retter blikket mod en ferie i hjemlige himmelstrøg - også på vandet. En ferie, der blandt andet kan tilbringes i en veludstyret Xc 38'er, udlejet af X-Yacht i Haderslev.

Trimaranen Neel 47 vinder pris på baggrund af 10.000 offentlige stemmer

'Multihull of the Year'-titlen går til det franske værfts fjerde trimaran i serien. Båden skal fremme det sociale samliv ombord, samtidig med at den enkeltes mulighed for privatliv opretholdes.

Coronavirussen får Trine og Vitus til at udskyde drømmerejsen med ét år

2020-planen slår revner for det unge kærestepar, der havde drømt om at vende stævnen mod Caribien den 21. juni. Nu håber sejlerne at bruge ventetiden i Norge.

Sally Lou, Sanne og Troels er i karantæne ved Nuku Hiva i Stillehavet

Dét, der for familien Ørnebjerg Bækholm skulle byde på naturoplevelser, kulturmøder og frihed, er nu erstattet af karantæne på båden i Fransk Polynesien. De har udelukkende mulighed for landgang hver 4.-5. dag for at proviantere. Cille interviewer.

Cilles blog: Corona-lockdown og Atlanterhavskryds minder om hinanden

På visse punkter har det nuværende lockdown og et Atlanterhavskryds mange ting til fælles. Lidt plads, ingen forlader båd/lejlighed, mange mennesker samlet og kedsomhed. På andre punkter er det hinandens modsætninger. Den vigtigste modsætning er følelsen af FRIHED.

Wafande skælder ud på kok over Atlanterhavet med Bank og Kirketerp om bord

Reality-tv til søs fra Lanzarote til St. Martin. Jesper Vollmer fremstår normalt som en rolig og afbalanceret herre. Sangeren Wafande mener noget andet om den 45-årige kok. Det kommer frem i 4. afsnit af 'Over Atlanten', hvor det ikke kun er på havet, at bølgerne går højt.