Gå til hoved-indhold

Maria på langtur som gast i Caribien: Fra værft til Bounty ø

Minbaad.dk's journalistelev, 19-årige Maria, sejler de næste tre måneder rundt i det caribiske øhav ombord på en 43 fods stålbåd, hvor turen byder på eksotiske og autentiske øer samt livet som langturssejler.

Sara: Vi har krydset grænsen til det kriminelle Mexico

I en tyk tåge kunne Minbaad.dk’s Sara Sulkjær hejse det mexicanske gæsteflag. Mens landet er behængt med et tvivlsomt omdømme, er gæster garanteret store smil fra de lokale i gaderne.

Cille om undervisning til søs: En anden slags læring for børn virker

Efter at have sejlet rundt i verden i to år, er familien Rosentoft hjemme. Børnene er begyndt i skole og den undervisning de har fået på S/Y Johanna undervejs har stået sin prøve.

 

Sara: Selv harmløse langturssejlere går ikke under politiets radar

Betjentene i Californien tager jobbet alvorligt og uddeler gerne bøder til gæstesejlere. Imens mødes rige amerikanere til vin og taco-torsdag i flotte yachtclubs. Sara Sulkjær skriver fra San Diego.

Sara på langtur: Når bunden forsvinder, og du må lede efter fortøjningen

Langturssejlads med en amerikansk familie kræver gå-på-mod og store muskler. Minbaad.dk’s Sara Sulkjær er fløjet over Atlanten, hvor hun de næste fire måneder vil sejle i USA og Mexico.

25-årig fra Egå sejler jorden rundt efter kort tid som skipper

Kasper Jakob Haarup er taget ud på 3-4 års jordomrejse på skibet 'Edith'. Kasper har få års sejlererfaring i baggagen, men glæder sig til fællesskabet ombord. Planen er at holde jul i Caribien.

Cille Rosentoft: Ja, tag bare ungerne med på langtur!

Cille og Christian Rosentoft tog ungerne med på langtur i to år, en beslutning der blev stillet mange spørgsmål til. De valgte ikke at spørge børnene om tilladelse, og det var en god beslutning.

Familien Veber krydsede Atlanten i 30 fods båd - nu ny bog

Familien Veber sejlede 15 måneders langturssejlads til Caribien. I en ny bog 'Et år uden sko - Fra Parcelhus til palmestrand' fortæller de om idéen og selve rejsen, som foregik på lavt budget.

Mikkel Beha viser rundt på sin 64 fods motorbåd med kæmpe motorrum

Et ældre redningsskib har bragt Beha-familien mod de nordlige breddegrader. I skibet ligger to Volvo Penta TMD100A-motorer på hver 195 hk.

Beretning fra mor og datter: At give stafetten og sejlerglæden videre

Sigrid Duekilde inviterede i sommers sine venner, som ingen sejlererfaring havde, på et sommertogt i det Sydfynske, for at udbrede sejlerglæden. Sigrid og hendes mor Mette fortæller her om Sejlerkollektivet.