Gå til hoved-indhold

Mikkel Beha viser rundt på sin 64 fods motorbåd med kæmpe motorrum

Et ældre redningsskib har bragt Beha-familien mod de nordlige breddegrader. I skibet ligger to Volvo Penta TMD100A-motorer på hver 195 hk.

Beretning fra mor og datter: At give stafetten og sejlerglæden videre

Sigrid Duekilde inviterede i sommers sine venner, som ingen sejlererfaring havde, på et sommertogt i det Sydfynske, for at udbrede sejlerglæden. Sigrid og hendes mor Mette fortæller her om Sejlerkollektivet.

Ny sejler forvandler faldefærdig B31 til smuk familiebåd

13 år havde sejlbåden stået på land, da Per Hansen impulsivt kastede sig over projektet. Efter over 200 arbejdstimer er båden nu i vandet. Læs om den imponerende renovering her.

Mick - ny til søs - måtte kalde efter hjælp på kanal 16 i Nordsøen

Mick Høy, der startede sin tur mod Chile fra Ishøj, efter han havde sejlet fem gange, har mødt de første udfordringer med sin B31. Tysk kystvagt hjalp ham ind, da strøm gik til iPad og selvstyrer.

Langtursblogger Chr. Rosentoft: Sådan vælger du båd til langtur

Da familien Rosentoft skulle finde den rette båd til deres langturssejlads faldt valget på en Bianca 420. Skipper Christian fortæller om overvejelserne og kravene bag familiens bådkøb.

Sejl til mystiske Kerteminde: National Geographic anbefaler det

Kerteminde er med på liste over 19 mystiske og mindre kendte europæiske byer.

Mick Høy klar mod Chile - nu i Gedser med 5000 kr. på lommen

Vi taler med Mick Høy, der har sejlet fem gange. Nu skal han krydse Atlanterhavet. - Jeg lærer at sejle undervejs, jeg nåede ikke duelighedskursus, siger flymekanikeren.

Uerfaren dansker sejler til Chile i en B31 for at hente sin hund

Fem gange har Mick Høy været på vandet i sin nyindkøbte B31. Alligevel sætter danskeren, der ikke tidligere har sejlet, i dag kursen mod Sydamerika.

Wayfarerne holder 50 års jubilæum - mødes hvor det hele startede

For 50 år siden oprettede ildsjæle Skandinavisk Wayfarer Sammenslutning på Hven. Et halv århundrede senere vendte ni Wayfarer-joller tilbage for at markere jubilæet.

Kiwier skal have sikkerhedsmanual ombord efter dødsulykke

En tragisk bomning med to omkomne sejlere til følge får nu følger for alle langturssejlerne i New Zealand. Det fastslår en 61 sider lang rapport.