Gå til hoved-indhold

Malene: De færreste går i havn med pletfrit tøj

I ny bog til støtte for de caribiske orkanofre bliver selv medforfatter Malene Wilken imponeret. Modsat de fleste sejlere formår Søværnets besætning at holde uniformen ren under sejlads, blogger hun.

Oplevelsesturisme på skonnert - for den store pengepung

Tremastskonnerten Linden renoveres nu til togter i arktisk farvand og de varme lande, hvor den skal sejle med betalingsstærke kunder. Under charterturene vil Rasmus Jacobsen rykke gæsternes grænser.

Signe i Holland: Plastik i skruen gav problemer ved broer

Capibaras hjemrejse igennem Europa til Danmark syntes at være en never ending story, fortæller Signe Storr fra den svenske Alegro 30er. Hun sejler med kæresten Henrik, der er skipper.

Sejlere og forfattere skriver bog til støtte for ofre af orkan

9 danske langturssejlere og forfattere skriver nu 'I Mod en ny horisont'. Overskud af bogsalget hjælper Caribien efter orkanen Irma. Signe Storr og Malene Wilken fra minbaad.dk bidrager.

Mikkel og Emil deler unik sejlads og hjemve i ny bog

Kom med bag facaden, når Mikkel Beha og skipper Emil fortæller om store sejloplevelser og savn i bogen 'Alt godt fra Havana'. Turen går denne gang fra Stillehavet til København.

Familien Beha køber svensk redningsfartøj - vil nordpå

Badeshortsene skiftes ud med vinterhandsker, når familien på ny kaster fortøjningerne. Denne gang må Havana dog blive i København.

Signe: Der er lang vej hjem - båd nu i Holland

Hvem skulle have troet, at det skulle tage længere tid at komme fra England til Danmark end fra USA til Europa? Det er i hvert fald blevet tilfældet om bord på Capibara, blogger Signe Storr.

Vibeke på Tenerife: Det er alt, hvad jeg drømte om

Det kører for Vibeke Svenningsen, der er vild med det udfordrende liv som langturssejler. Også selvom skipperens selvtillid på turen mod Azorerne led et kortvarigt knæk.

Erfaren sejler: Langturssejlads er bedst for børnene på sigt

Mathilda og Troels var ikke begejstrede, da deres forældre hev 14 måneder ud af kalenderen for at sejle i Caribien. Alligevel er det en fordel for børnene, mener deres far, Thomas Veber.

Signe: Vi havde begge fået nok

Smukke palmestrande og ginklart vand hvert år var ikke noget for Signe Storr og kæresten Henrik. Nu har parret genfundet sejlerglæden på hjemturen mod Danmark.