Gå til hoved-indhold

Bøje: Kløvedal udfordrer normerne

Sejlere skiller sig ikke ud - hvide både, ens striber og den samme blå presenningfarve ses overalt. Men ikke hos Troels Kløvedal, blogger Bøje Larsen.

DMI: Læsø har flest solskinstimer

Drømmer du om mange solskinstimer, skal sejlerferien gå til de danske øer. Det viser ny rapport fra DMI.

Flerskrogsbåde til tur i vækst

Det melder flere producenter vi har talt med. Der sælges flest i de varme, eksotiske steder. Her er ny Lagoon 620, der er ti meter bred.

Malene: Den gamle dame ligger nærmest nøgen

Riggen er røget for vinteren, og sejlene hængt til tørre i stuen. Men det er heldigvis ikke særlig længe, man kan bevare de sure miner ombord, blogger Malene Wilken.

Malene: Krise når motoren hyler

Vi var heldige. Den dag alarmen hyler, skinner solen fra en skyfri himmel. Østersøen ligger blank, vi er udhvilede, og børnene sover stadig, blogger Malene Wilken.

Malene er vild med Bornholm (3)

Det var egentlig planen, at vi ville bruge ferien i den svenske skærgård. Men. Der gik ikke mange dage, før båden befandt sig på Bornholm - igen.

Malene: Vi troede, vi sejlede mod en øde ø (2)

Et hav af master og en pakket havn møder Malene Wilken og familien på sommertogtet. Stik mod forventningerne om øde klippested og måger.

Malene på sommertogt: Er tre uger nok? (1)

Tre uger var alt, der kunne presses i kalenderen. Kan det langsomme tempo findes, eller vil de få uger gøre os rastløse for at nå det hele?, spørger Malene Wilken.

Igen i år: Flere gæstesejlere på Bornholm

Ny opgørelse viser, at 6 % flere gæstesejlere i 2016 lagde til i de bornholmske lystbådehavne. Danmarksrekord, renoveringer og sejlerguide kan ligge bag.

ØRC druknede i sin egen succes

550 sejlere deltog sidste år i den festlige ØRC-sejlads fra Hellerup til Malmø. Idémand til sejladsen Mads Christensen fortæller nu, at han og holdet bag, ikke har tid til at arrangere mere.