Gå til hoved-indhold

Signe i Florida: Det sku’ være så godt…

- I går, da det hele skulle samles, var der pludselig ingenting, der virkede. Der fossede vand ud alle steder, og der kom ikke strøm til tændingen, skriver Signe Storr efter flere dage med regn.

 

Signe i Miami: Alligator-besøg på ankerpladsen

Da vi så Mr. Big Alligator svømme få hundrede meter fra, hvor vi havde smidt anker, var vi ekstra omhyggelige med at få bjærgningslinen til ankeret op, så vi ikke fik den i skruen, skriver Signe Storr.

Ung mand sejler over Atlanten i 24-fods Folkebåd

Leo Goolden har netop krydset sit første ocean alene. Kæresten hoppede fra og blev i stedet på katamaran med toilet og andet luksus.

Kurs Mod Fjerne Kyster: Få ærligt indblik i ny bog

- Selvfølgelig er det lidt grænseoverskridende at skulle dele sine tanker med så mange andre, fortæller Emil. Han håber, at andre kan få glæde af familiens erfaringer.

Signe: Til fest i crocs og brun fleece

Cruisere er dog ikke natteravne, så festlighederne er meget praktisk startet klokken 17.30, så alle kunne være i seng inden klokken 21, skriver Signe Storr fra et festende Florida.

Se 8 minutter med Oceans of Hope i DR Søndag

Se Sailing Sclerosis-projekt, Oceans of Hope. TV-hold var med fra Kiel til Kronborg. 100 personer har i alt været med i jordomsejlingen på den 30 meter båd, der har sejlet 30.000 sømil.

Signe: Snefuglene er landet i Florida

Selvom jeg ikke kan forlige mig med at være en snefugl, så føles det som om, vi har regnet den rigtig ud, når vi sidder her i solskin og 25 grader – i november.

Signe: Farvel til det kolde nord!

Inden vi forlod Florida, satte vi affugtere op og lagde giftfælder overalt, men hvis vi finder en kakerlak – død eller levende - så må vi altså have fat i "the bug-buster", skriver Signe inden afrejsen.

Oceans of Hope fik fortjent velkomst

Badet i sollys vendte Oceans of Hope's sklerose-ramte besætning hjem fra jordomsejling. Her deltog over 300 i velkomstceremonien på Islands Brygge.

ARC’en starter om få dage - læs interview med danskere

Langturssejlere fra hele Europa er samlet i Las Palmas inden starten på ARC’en søndag. Heriblandt er VOR65'eren Brunel. Fire danskere deltager.