Gå til hoved-indhold

Kurs mod fjerne kyster: Det sker i fjerde sæson

Alle fem medlemmer i Beha-familien er – efter halvandet år – samlet på Havana. Familielivet bliver derfor blandt de naturlige omdrejningspunkter i sæsonen.

Planlæg sommertogtet: Find inspiration i disse bøger

Hvor går sommertogtet hen i år? Tre bøger om havne og ankerpladser kan hjælpe dig på vej.

Signe: Fredelige hajer og farlige grise

- Henrik og jeg er rædselsslagne for hajer! Og vi kigger altid efter dem, især efter klokken 16, hvor de er sultne, fortæller Signe Storr, der dog blev jagtet af en gris på Bahamas.

Kursus skal hjælpe nye sejlere på vandet

Elever, der har taget duelighedsbeviset, får nu en lettere overgang fra skolebådsundervisning til sejlads i egen turbåd i Vallensbæk. Første hold starter mandag.

Havana skal fragtes af Mærsk - sæsonafslutning i aften

Drengenes sejltur lakker mod enden. I sensommeren forventes Havana igen at lægge til i København efter at være fragtet på skib gennem Aden-bugten.

Signe fortæller om Bahamas’ bedste brød

Det brød vi købte, var et hvidt brød med en kokos og sukkerblanding i midten. Det står nok ikke øverst på listen over ernæringsrigtigt mad, men det smager fantastisk!

Signe: Ny ankerteknik?

Signe og Henrik sad fast på Bahamas. Vi prøvede at sætte motoren i fuld bak, mens vi hang ud over siden for at tippe båden fri, siger Signe Storr, der tog en drink i stedet.

Sådan navigeres gennem Antarktis med drone

I januar 2016 sejlede australske Pelagic Expedition 'Sailing to climb' i Antarktis. Se kort og lang udgave af filmen.

Signe i cruiser-by med poker, yoga og vandgymnastik

I Bahamas og andre steder i Caribien, er der små cruiser-byer, og vi er nu sejlet til det mest populære samlingssted for cruisere i Exumas; George Town. Læs også om svømmende grise.

Malene: Sådan forberedes langturssejlads mentalt

Vi kender drejebogen til det almindelige liv og er godt i gang med at leve det. Har gode jobs, et fantastisk netværk og sunde interesser, skriver Malene Wilken i dagbog ét år inden afrejse.