Gå til hoved-indhold

Signe: Til fest i crocs og brun fleece

Cruisere er dog ikke natteravne, så festlighederne er meget praktisk startet klokken 17.30, så alle kunne være i seng inden klokken 21, skriver Signe Storr fra et festende Florida.

Se 8 minutter med Oceans of Hope i DR Søndag

Se Sailing Sclerosis-projekt, Oceans of Hope. TV-hold var med fra Kiel til Kronborg. 100 personer har i alt været med i jordomsejlingen på den 30 meter båd, der har sejlet 30.000 sømil.

Signe: Snefuglene er landet i Florida

Selvom jeg ikke kan forlige mig med at være en snefugl, så føles det som om, vi har regnet den rigtig ud, når vi sidder her i solskin og 25 grader – i november.

Signe: Farvel til det kolde nord!

Inden vi forlod Florida, satte vi affugtere op og lagde giftfælder overalt, men hvis vi finder en kakerlak – død eller levende - så må vi altså have fat i "the bug-buster", skriver Signe inden afrejsen.

Oceans of Hope fik fortjent velkomst

Badet i sollys vendte Oceans of Hope's sklerose-ramte besætning hjem fra jordomsejling. Her deltog over 300 i velkomstceremonien på Islands Brygge.

ARC’en starter om få dage - læs interview med danskere

Langturssejlere fra hele Europa er samlet i Las Palmas inden starten på ARC’en søndag. Heriblandt er VOR65'eren Brunel. Fire danskere deltager.

KBH: Byd Oceans of Hope-sejlere velkommen hjem

Efter 17 måneder på havet vender Oceans of Hope 15. november hjem fra jordomsejling. Over 100 sklerose-ramte har sejlet med på den 67 fod lange sejlbåd.

Få rundvisning i ny Hanse 315

Hanse 315, der sejlklar koster fra 600.000 kroner, har højt fribord og god ståhøjde. Køjerne er to meter lange og forkahytten fås hel åben. Se den i Hamborg på udstilling.

Endelig en husbåd der sejler o.k.

Mange sejlere vil gerne bo godt på vandet, især hvis husbåden kan sejle. Her er en i glasfiber.

Gæt en båd i ØRC-sejlads fra Hellerup til Malmø

Pirater fra Rungsted tager udsmykningen alvorligt. Gæt hvilken båd, der er inde under. Se den sejle. 550 sejlere har sjov sejlads i dag og stor fest i Malmø.