Gå til hoved-indhold

Signe i Nassau: Vi har fanget en Mahi Mahi

Vi var på vej mod Nassau, Bahamas hovedstad, da fiskelinen begyndte at løbe, men eftersom vi er totalt uerfarne, begyndte en hel del nye udfordringer, blogger Signe Storr.

Signes søde liv - foto-shoot på Bimini

Midt i morgenkaffen fik vi selskab af en håndfuld motorbåde, der viste sig at være et film-crew med modeller og stylister, skriver Signe Storr efter sejltur fra Miami til Bahamas.

Signe i Miami: Gør vi noget helt forkert?

- Tidligt om morgenen rev vores anker sig løst for anden gang i denne sæson, og vi var på vej ind mod land!, blogger Signe Storr efter fejlagtig vejrmelding.

Tursejlads med Troels og Mikkel

TV 2 FRI har tirsdag 9. februar kl. 21.00 premiere på serien 'Nordkaperen i Grækenland', men TV 2 starter allerede kl. 20 med Mikkel Beha.

Signe på Cuba: Dyr Lada-taxi og billig rom

Turistpriserne er ofte høje – omtrent danske priser – og det er selvom, du kører taxi i en gammel Lada, der er ved at falde fra hinanden!, blogger Signe Storr fra Cubas hovedstad, Havana.

Signe på Cuba: Ankeret slap i natlig storm

I 25 m/sek. rev ankeret sig løst, og vi måtte sætte det på ny, mens vi var bange for at ramme både og bagvedliggende rev, blogger Signe Storr, der fra Key West sejlede 100 sømil til Cuba.

Signe på Cuba: Fokusering på strømforbrug

- Det er interessant at blive tvunget til at tænke over sit forbrug, og jeg er efterhånden meget opmærksom på at spare på strømmen, blogger Signe Storr, der ønsker ekstra solpanel.

Vibeke vil jorden rundt uden sejlerfaring

Jeg havde lyst til at udfordre mig selv, kaste mig ud i noget, jeg ikke havde prøvet - også mentalt, siger 33-årige Vibeke Svenningsen, som særligt frygter grundstødning på rev efter Atlanten.

Sejlads: 5 ting du lærer om dig selv

Uanset årsagen er der bare tidspunkter, hvor du ikke har lyst til at hænge ud med dine ”boat-mates” - og hvor de ligeledes ikke har lyst til at hænge ud med dig, skriver Hillary Federico.

Seatravel: Bådcharter i kraftig vækst - også i Grækenland

- Den moderne sejler zapper rundt og vil også nå at spille golf og på skiferie. Derfor er der en stigende efterspørgsel på ”cremen”, forklarer Niels Kjeldsen fra Seatravel.