Gå til hoved-indhold

Signe i paradis: Fra Bimini til Berry Islands

Efter afslappende dage ved Honeymoon Harbour sejlede vi et par sømil sydpå til en af Bahamas mange private øer, og lagde os for anker. Visuel navigation virker. Se stumfilm med Signe.

Sådan reagerer din båd under en grønlændervending

Yachting Monthly væltede en sejlbåd på hovedet. 4 minutter ind i videoen ses hvor meget vand, der kom i båden og hvad der skete med mennesker, batterier og andet.

32 knob med lillemor i Gunboat G4 - se hende svæve

Tursejlads behøver ikke gå langsomt. Man kan faktisk foile og slippe for urolige bølger i en 12 meter lang Gunboat G4.

Gunboat G4 - foilende turkatamaran med 32 knob

Gunboat G4 testes nu af kompetente katamaransejlere. Fra 6 m/sek. skal katamaranen kunne foile, mener skrap A-Cat sejler.

Trimaran med gravid kvinde kæntrer

Ved Kent coast i Sydengland gik det galt for et sejlerpar, der blev reddet af Dover Costguard, efter at manden havde dykket under skroget for at finde nødblus.

Signe: Afslapning og hygge på Bimini i Caribien

I denne uge har vi nydt livet på en ankerplads ved en lille ubeboet ø i den sydlige del af Bimini ø-gruppen, 80 km fra Miami. I krystalklart vand har vi svømmet, snorklet og padlet på vores SUP.

Signe: Ændret planer - Bahamas og ikke Cuba

Arbejdet med Allegro 30’eren trak så meget ud, at Signe og Henrik nu ser sig tvunget til at udskyde sejlplanerne markant. De ligger lige nu på smukke Bahamas.

 

Ny rute til fritidssejlere ud fra Københavns Nordhavn

Som følge af øget erhvervstrafik ved Københavns havn, har Søfartsstyrelsen afmærket en ny anbefalet sæsonbestemt rute til fritidssejlere, for sikrest muligt at passere trafikken. Se hele kortet.

Signe: Endelig i vandet igen med Allegro 30

14 dage senere end forventet kom vores båd i vandet. Forsinkelsen skyldes, at vi er involveret i en sag, som endnu ikke er afsluttet, skriver Signe Storr fra Miami.

 

Mikkel Beha: Køb ikke for meget, det kan gå i stykker

Mikkel Beha er vokset op på Nordkaperen med sin far Troels Kløvedal. Nu sejler han med tre sønner og hustru på en Jeanneau 51. Vi mødte ham og fik et par råd til langturssejlerne.