Gå til hoved-indhold

Signe om gearkasse-problem: Min mand er til cowboyløsninger

Henrik er til løsninger, som han kalder for cowboyløsninger – løsninger der kræver et stykke tyggegummi og et par slag med en hammer, fortæller Signe Storr fra Allegro 30eren i Florida.

Signe efter hul i båden: Ramt, men ikke slået ud!

- Vi er forsikret på Ærø, og selvom det er langt væk fra Florida, så har de været hurtige til at reagere og har reageret positivt. Vi har dog en stor selvrisiko, fortæller Signe.

Fridas tre måneders sejlads i Middelhavet

21-årige Frida Hangel fra Frederikssund har taget fri efter tre års hårdt arbejde i gymnasiet. Hun rev et par måneder ud af kalenderen, og tog på sejltur i Middelhavet på 46 fods båd.

Signe og Henrik sejlet ned af motorbåd i Florida

Vi nåede lige at ærgre os over det indhug, en ny gearkasse vil gøre i vores budget, da der lød et brag: En motorbåd var sejlet lige ind i os og efterlod os med et stort hul i siden! Godt Nytår.

Få tur-erfaring på Oure med Beha, Liebergreen og Kirketerp

Fra 5. april til 27. juni 2015 tilbyder Oure Højskole, at du får mulighed for at lære alle nødvendige kompetencer, så du er klædt på til sejlads på de store vande. Underviserne er topprofessionelle.

Signe skriver fra båden: Glædelig jul fra Florida

Henrik har ikke de samme sentimentale følelser omkring julen, som jeg har, men vi har dog begge været enige om, at juleaften i år skulle være bedre end sidste år.

Signe og Henriks saltvandspumpe lækker vand

Når motoren kører så lækker saltvandspumpen, som vi endnu ikke har fået skiftet, så selvom vi ligger stille, må vi pumpe spandevis af vand ud af kølen hver time, fortæller Signe Storr.

Signe og Henrik vil gerne ud i Atlanten og sejle hurtigere

Fra Charleston kan man sejle ud i Atlanten fra IWC, hvilket er vores nye plan. Herfra er der i direkte linje knap 200 sømil til St. Augustine i Florida, som er kortere, end turen gennem Georgia.

Spiler blæste ud i 20 m/sek. og ufrivillig bomning i ARC-sejlads for tre danskere

Bølgerne var som et tre etages patriciervilla i Hellerup, da spiler blæste ud på Scarlet Oyster 48 i ARC-sejladsen over Atlanterhavet. Ingen kunne nå at reagere, båden surfede afsted med 17 knob da spiler blæste ud langs sideligene.

Tysk sejler hjulpet i havn af Marinehjemmeværnet

Lørdag aften blev en forkommen og tilskadekommen tysk lystsejler hjulpet til Marstal Havn af Marinehjemmeværnet fra Aabenraa.