Gå til hoved-indhold

Signe: Vi sejler ikke 'for sjov' men fra A til B

- Jeg synes altid, det er skønt at komme en tur af båden, selvom man på en motorcykel ikke kan have noget med og kun har dårlige hårdage, skriver Signe Storr.

Solo-sejler Venøbo i Skotland: En røvtur

Efter Erik Venøbo har moret sig over diverse besætningers skiftende held med at lægge til kaj, gik det helt galt for ham selv i Tobermory, hvor velmenende hænder saboterede landgangen.

Venøbo i Skotland: Noget om rigtige mænd og kvinder

Solo-sejleren Erik Venøbo er stadig i det skotske. Undervejs har han set adskillige både lægge til og fra, og det har ikke været kedeligt. Læs nordjydens syn på rigtige mænd og kvinder.

Sang til arbejdet på skoleskibet Danmark

Selv om skoleskibet Danmark er hoppet ind i 21. århundrede, er der stadig visse sømandsdyder, der ikke er forsvundet. Bl.a. at synge shanties.

Kapsejlads på Orkney med tømmermænd

Erik Venøbo fortsætter singlehandsejladsen i det skotske ø-hav Orkney. På øen Mainland deltog han i det årlige Kirkwall Regatta, og det var både sjovt og lidt forvirrende.

Uventet møde i Skotland

Minbaad.dks læsere fik aldrig historier fra Orkney. Det skyldes meget ustabile internet- og telefonforbindelser. Men sidste dag i Skotland fik jeg en uventet gæst, Erik Venøbo.

DR-dokumentar med 14-årig jordomsejler

Hollandske Laura Dekker sejlede jorden rundt alene i et år fra januar 2011. Hun sejlede 27.000 sømil. Se nu dokumentar.

Flopper stoppers forhindrer at Signe og Henriks båd ruller på Hudson River

Henrik Hansen og Signe Storrs 30 fods båd ligger parallelt med sejlretningen i floden pga. strøm, mens bølger fra vind og trafik er på tværs af båden, det giver voldsomme gyngeture i New York.

Minbaad.dk tager til Orkney

Om kort tid stikker jeg, Katrine, nordpå til Orkney-øerne. Her skal jeg sejle en uge mellem 70 forblæste klippeøer – og jeg glæder mig, selvom temperaturen næppe kommer over 17 grader.

Tordensky ødelagde sejl - måtte forbi Elvstrøm Sails

Da Johnny Kirk og Gert Hulevad fra Ishøj mandag 9. juli lagde til kaj i Aabenraa var det bestemt ikke tilsigtet. Målet er nemlig Biscay bugten ved Sydfrankrig. Læs om sejlerne.