Gå til hoved-indhold

Signe: Ingen motor, ingen strøm

Med sol og lidt vind kan vi lige klare os, hvis vi er fornuftige med vores strømforbrug. Problemerne opstår selvfølgelig, når der hverken er det ene eller det andet, skriver Signe Storr fra Bahamas.

Tidligere DS-formand Gerstrøm fortæller om sin Bavaria 42

Carl Gerstrøm fra Horsens har også været på grund: - Vi ramte engang en stensætning under Storebæltsbroen, det lød virkelig voldsomt, vi sejlede 6-7 knob da det skete, siger han.

Signe på Bahamas: Uden motor må man sejle for sejl

En morgen, efter at have ligget for anker ved ubeboede øer, gjorde vi os klar til at forlade ankerpladsen, men da jeg drejede nøglen, sagde motoren ikke en lyd.

Foilende turbåd Gunboat G4 kæntret - se nu hvordan

Den foilende Gunboat G4 kan nu kaldes for en farlig turbåd. Se også turbåden i kapsejlads-debut i Les Voile de St Barths, hvor den kæntrede nær Grouper Island i Caribien.

Herretur i 20 m/sek. i smuk 12-meter Vanity V

Mandag morgen meget tidlig lagde vi fra kaj i Flensborg med 12-meter Vanity V, skriver navigatør om bord Philipp Skafte-Holm, der tog turen i skønheden til Tuborg Havn. En genua flækkede.

Signe i paradis: Fra Bimini til Berry Islands

Efter afslappende dage ved Honeymoon Harbour sejlede vi et par sømil sydpå til en af Bahamas mange private øer, og lagde os for anker. Visuel navigation virker. Se stumfilm med Signe.

Sådan reagerer din båd under en grønlændervending

Yachting Monthly væltede en sejlbåd på hovedet. 4 minutter ind i videoen ses hvor meget vand, der kom i båden og hvad der skete med mennesker, batterier og andet.

32 knob med lillemor i Gunboat G4 - se hende svæve

Tursejlads behøver ikke gå langsomt. Man kan faktisk foile og slippe for urolige bølger i en 12 meter lang Gunboat G4.

Gunboat G4 - foilende turkatamaran med 32 knob

Gunboat G4 testes nu af kompetente katamaransejlere. Fra 6 m/sek. skal katamaranen kunne foile, mener skrap A-Cat sejler.

Trimaran med gravid kvinde kæntrer

Ved Kent coast i Sydengland gik det galt for et sejlerpar, der blev reddet af Dover Costguard, efter at manden havde dykket under skroget for at finde nødblus.