Gå til hoved-indhold

Undgå ulykker – hav grejet i orden

Ulykker til søs kan undgås med omhu og viden. Dansk Sejlunion har en stribe gode råd, så du undgår havari.

Besøg Marstal Mærsk – i Marstal

Søndag formiddag vil lystsejlere få en mulighed, de næppe får en anden gang. De kan sejle rundt om verdens største skib, – 400 meter langt og 60 meter bredt. Og få lov at komme om bord.

Må radioen bruges uden certifikat?

En sejler lytter på kanal 16, og finder ud af, at han kan hjælpe en anden sejler der har motorstop. Men han har ikke radiocertifikat, så må han overhovedet bruge radioen?

Signe sejler fra Newport til New York - fire månders storbyliv venter i Allegro 30

Langs Hudson floden, på vestsiden af Manhattan, er vores nye hjem de næste fire måneder: en bøje ved 79th Street Boat Basin. Fire måneders storbyliv venter!, skriver Signe Storr fra New York.

Signe imponeret over Newport hvor Larry Ellison køber huse op

I de sidste 14 dage har vi haft båden liggende i Newport, Rhode Island. Sammen med Annapolis og San Fransisco er Newport sejlsportens centrum i USA, skriver Signe Storr.

Signe i USA: Kunsten at bruge en weather router i Golfstrømmen

Efter tre dage i modstrøm har vi lært, hvorfor en weather router kan være nyttig – hvis man altså forstår, hvad han fortæller en!, skriver Signe Storr fra Newport, USA.

Boat Show i Fredericia scorer topnavn til foredrag

På Boat Show 7. marts 2015 - går journalist Mikkel Beha Erichsen på scenen og fortæller om sejlads til Caribien og Mellemamerika. - Hans foredrag trækker fulde huse i øjeblikket, siger udstillingschef.

Signe på vej mod Newport: Sidste offshore sejlads i 2014

Vi fik endelig grønt lys af vores weather router Chris Parker til at sejle fra Bermuda med kurs mod Newport, Rhode Island. Offshore-sejlads er lidt som at være i et fængsel, mener Signe.

Trekroner igen åben for sejlere

Trekroner-fortet i Københavns havn er igen åben for sejlende. Efter en længere årrække med adgang forbudt, kan du nu sejle til øen og spise frokost.

Andefar fundet til familie-flotille

I år har det ikke været så let at finde en førerbåd til Dansk Sejlunions Familie-flotille. Men det er nu lykkedes, og der er afgang fra Hou d. 4. juli.