Gå til hoved-indhold

Signe og Henrik sejler Atlantic Intracoastal Waterway

Atlantic Intracoastal Waterway er amerikanernes mulighed for at sejle indenskærs fra Norfolk i Chesapeake Bay til Key West på den sydlige spids af Florida, i alt knap 1300 sømil, blogger Signe Storr.

Ny båd: Fra civilisation til øde ø

Udenfor sæsonen ved man aldrig helt hvad man får, når man går i havn. På Hven er der meget øde og mørkt, mens den kommende julefred ligger på lur. Men med bøffer og champagne tåler man meget.

Signes overlevelseskursus på vandet - uheld står i kø

- Nogle gange er det som om, udfordringer bare står i kø – også selvom de muligvis er selvforskyldte, fortæller Signe Storr fra USA nær Washington.

Ny båd: På besøg hos havets arbejdere

Hvad faen er de der fiskere egentlig for nogen? Letmatrosen og jeg kom om bord på en 75 tons fiskekutter, og skibsrederen fik en aha-oplevelse og et indblik i det hårde live blandt havets frie fugle.

Søndag i Gilleleje i ny båd

Søndagen tilbragte vi i Gilleleje. De blæste fra sydøst, og det er jo den vej vi skal. Så det blev til en gåtur på havnen, god frokost og et bad!

Grå dag fra Odden til Gilleleje i ny båd

I dag er vi fremme i Gilleleje, efter en omvej forbi Nordsøen, fiskeriets fremtid og Fiskeriinspektionen. Dagen har budt på vind og sygt gråvejr, og Irma var lukket da vi nåede Gilleleje. Øv.

Kattegat-tur i november i min nye båd

Det er ingen kunst at krydse Kattegat og være kold, når der er to retter varm mad til aften, og kolde bajere og god varme i båden. Nu er Erik og jeg nået til Odden havn efter vi forlod Aarhus.

Signe kæmper for et varmt bad i kolde Washington

I Washington D.C. kan man ligge for anker i Washington Channel ud for marinaerne og i gåafstand fra de store seværdigheder i byen, fortæller Signe Storr, der er sejlet dertil.

Tøsesejlads i oktober med masser af vind

Nanna Søeberg fra Lynæs tog datter Laura og veninden Josephine, og hundehvalp med på en efterårstur i en Maxi 95. Det blev en hyggelig tur, men motor ville ikke lege med i havnen. Se nu film.

Signe og Henrik sejler mod Washington: Nu har vi det sjovt!

- Når jeg foreslår at lægge os for anker et sted frem for et andet, da vindretningen da vil være mere fordelagtig til næste dags sejlads, så er det sød musik i Henriks ører, fortæller Signe Storr.