Gå til hoved-indhold

Hvorfor sejle til Caribien når man kan ta en flyver herud?

Det har minbaad.dk gjort og lige nu er jeg her med tre venner og sejler syd for St. Lucia i Caribien i en Beneteau First 40.7. Det kan anbefales.

Stærke protester mod havbrug ved Endelave

Både sejlere, lystfiskere, Horsens kommune og Danmarks Naturfredningsforening kæmper imod planer om et større havbrug mellem Endelave og Æbelø.

Signe efter boatshow: This is why I love Miami

Men hun undrer sig: Måske vil det tiltrække flere kvinder til bådudstillinger, hvis man stiller en velbygget mand i et par badeshorts op på dækket af en sejlbåd? Skriver Signe Storr.

Gæt et fyrtårn

Vi har igen modtaget et foto af et smukt fyrtårn fra Lars Oudrup. Kan du gætte hvilket?

Signe og Henrik tilbage i Rodney Bay: Dame gav specielle anker-signaler

En pæn amerikansk dame på omkring 60 år viste os fingeren, skriver Signe, der nu glæder sig til bådudstilling i Miami.

Signe lever livet i paradis - nu ferie i ferien

Signe Storr fortsætter i paradiset på en 30 fods sejlbåd. Ankerpladserne den sidste uge har været i Bequia, Tobago Cays og på Mayreau og de ligner postkort, skriver hun.

Flotille sejlads med Langturssejlerne til Kanaløerne

Foreningen til langtursejladsens fremme har haft stor succes med deres ture til Skotland og Skt. Petersborg. I år går turen fra Marstal til Guernsey.

Der er plads til både sæler og sejlere i Limfjorden

- Der kan godt laves større fredningszoner omkring sælreservaterne i Limfjorden, uden at det generer sejladsen. Sådan siger Dansk Sejlunions Limfjordskreds formand, Niels Sohn.

 

Signe i St. Lucia: Tilbage til søs - uden alkohol

- Nu glæder vi os til at slappe af, bade og snorkle – også måske se, om vi kan holde os fra alkoholen længe nok til at finde ud af, om vi har helbredsproblemer, skriver Signe Storr.

Ny Dragonfly Swing Wing 25 er til at betale

Selvom Quorning Boats har solgt 120 Dragonfly 28, så kommer der til december en over halvt så billig Swing Wing 25 til 650.000 kr. Fire er allerede bestilt.