Gå til hoved-indhold

Tag med DS på flotillesejlads i sommerferien

I sommer arrangerer Dansk Sejlunion flotillesejladser for både børn og voksne. Turene går til Rügen, Bornholm, og en dedikeret tur for børnefamilier går fra Helsingør til det sydfynske og hjem igen.

Skolebåd kæntrer ved Portugals kyst - to døde

To meldes omkommet efter et forlis ud for Portugals kyst onsdag. Lokal sejlerskole om bord en X-442, blev overrasket af kraftig vind og store bølger.

Götakanal - nu med flere tilbud til sejlere

Mange sejlere opfatter Götakanal som en oplevelse, frem for en transportstrækning. Det har AB Göta kanalbolag taget konsekvensen af, og udbygget gæstehavne og sørget for flere oplevelser.

Jordomsejler besøger uheldig jordomsejler

Jan Møller, forhenværende solojordomsejler, besøgte den uheldige masteknækker Christian Liebergreen i Brixham, England. Jan Møller leverede Lopo-light lanterner og vejr- og ruterådgivning.

Sådan gik det til da Sagitta 35-mast knækkede

- Da jeg var dernede hørte jeg først et smæld og så et knagende knæk, og så var jeg godt klar over, hvad der var sket, siger den uheldige jordomsejler Christian Liebergreen, der er i England.

Liebergreen får ros for indsats da mast knækkede

Fynsk solo-jordomsejler, Christian Liebergreen, får ros for sin indsats, da han i går aftes blev reddet i Den engelske Kanal i sin Sagitta 35. Jordomsejler Jan Mølller på vej mod England.

Fynbo knækker mast i Den engelske Kanal - undervant gik

28-årig Svendborg-sejler Christian Liebergreen nåede ikke sit mål jorden rundt alene og nonstop Skagen-Skagen på sin Sagitta 35. For Klokken 22 i går aftes røg masten.

Minbaad.dk giver dig guide til tursejlads på Middelhavet

Middelhavet ligger ikke mange breddegrader herfra og er et oplagt rejsemål for sejleren med hang til turkis vand og varmere himmelstrøg. Få minbaad.dks guide til tursejlads på Middelhavet.

Lej båd til ferien

Larsen Yacht Charter ved Dyvig Bro på Als udvider charter-porteføljen med to nye Jeanneau’er. En Sun Odyssey 30i og en Sun Odyssey 33i performance.

Rønnow: Hvor kom vi til – og gør det noget?

Vi er mange gange gennem årene landet helt andre steder, end vi havde troet, da sommerturen begyndte, fortæller Claus Rønnow.