Gå til hoved-indhold

Liebergreen får ros for indsats da mast knækkede

Fynsk solo-jordomsejler, Christian Liebergreen, får ros for sin indsats, da han i går aftes blev reddet i Den engelske Kanal i sin Sagitta 35. Jordomsejler Jan Mølller på vej mod England.

Fynbo knækker mast i Den engelske Kanal - undervant gik

28-årig Svendborg-sejler Christian Liebergreen nåede ikke sit mål jorden rundt alene og nonstop Skagen-Skagen på sin Sagitta 35. For Klokken 22 i går aftes røg masten.

Minbaad.dk giver dig guide til tursejlads på Middelhavet

Middelhavet ligger ikke mange breddegrader herfra og er et oplagt rejsemål for sejleren med hang til turkis vand og varmere himmelstrøg. Få minbaad.dks guide til tursejlads på Middelhavet.

Lej båd til ferien

Larsen Yacht Charter ved Dyvig Bro på Als udvider charter-porteføljen med to nye Jeanneau’er. En Sun Odyssey 30i og en Sun Odyssey 33i performance.

Rønnow: Hvor kom vi til – og gør det noget?

Vi er mange gange gennem årene landet helt andre steder, end vi havde troet, da sommerturen begyndte, fortæller Claus Rønnow.

For sejl til Middelhavets Djævleø – Mikkels tur 4. del

Mikkel og co er nået til den ubeboede ø Asinara ud for Sardiniens nordvestkyst. Øen går under tilnavnet ”Isola del Diavolo” – Djævleøen – og har været hjemsted for pirater og straffefanger.

Danmarks flydende kulturarv på værft

Forårsklargøringen af de gamle træskibe, klares ikke med bundmaling, og et nyt storskøde. Lilla Dan, Mira og Halmø skal en på værft og have en omgang, fortæller De Forenede Sejlskibe.

For sejl til Middelhavet – Mikkels tur 3. del

Mikkel og co er nået til Middelhavets østlige del. De nyder livet om bord, men en meget rød måne tager fusen på dem. Der er både hvidhajer, hammerhajer og oceanisk hvidtippede hajer i Middelhavet.

Den svære kunst at ankre

Når man praktiserer "vild camping" i sin båd, er der uskrevne regler der skal følges, for ikke at gøre sig grundigt upopulær. Det er f.eks. ikke smart at lægge sig klos op af en anden båd, fortæller Katrine Bertelsen.

Gratis bådudlejningsportal på scancharter.com

Scancharter og Dancharter, som begge har lejet både ud i Danmark i mere end 30 år, lægges nu sammen og ændres samtidig til at være en gratis bådudlejningsportal på internettet.