Gå til hoved-indhold

Fru Lorenzen: Langtur med Luna – Just Do It

Nogle gør det mange drømmer om. Det finder gæsteskribent Anne-Mette Lorenzen ud af i Caribien, efter hun interviewer Nønne og Jørgen, der solgte huset og drog ud i verden i en Bavaria 42.

Lad os slå et slag for hjælpsomheden

Er vi blevet ego-sejlere? "Søloven" foreskriver stadig, at "du skal gå til assistance, hvis du kan gøre det uden risiko for eget fartøj eller mandskab", skriver Claus Rønnow i sin klumme.

Rønnows klumme: ”Bumletur” i weekenden

Som altid på en weekendtur er det spændende med vejret søndag – vi skal jo hjem igen til en arbejdsdag mandag. Det skriver Bandholm 27-sejleren fra Sundet Sejlforening.

Byd på en sejlerferie – og støt BØRNEfonden

Sunway Seatravel sætter en luksus sejlerferie på Bahamas på auktion hos Lauritz.com. Alle pengene går ubeskåret til lave en brønd i Burkina Faso.

18.000 Sømil Midt i Verden – nu som e-bog

Læs eller genlæs den spændende beretning af eventyreren Jan Eske Bertelsen, der som 19-årig drog på langfart på sin selvbyggede båd, Frøj. Han døde i 2009.

Sejlads, tidevand og spionage

Stor var min glæde da jeg så at bogen ”Gådefuld sejlads” er blevet genudgivet. Bogen der er en sejlsports- og spionroman, er perfekt til sure novemberaftener.

Fransk sejlerkvinde reddet af smartphone

Florence Arthaud, vinder af Route du Rhum i 1990, blev reddet af sin smartphone, da hun røg over bord ved Korsika under et forsøg på at tisse ud over rælingen.

IMX 40: 1400 sømil med lavtryk

Langturssejler Jens Mohr Ernst og familie i IMX 40, Exabyte, er nu på øen Rèunion i Det Indiske Ocean. De venter på godt vejr til Sydafrika. Ny rapport til minbaad.dk

Gidsler taler ud i Politiken og Bådmagasinet

I en større artikel i Bådmagasinet vil journalist Lone Bolther, familien Quist Johansen kender og har tillid til, fortælle den dramatiske historie. Politiken har også talt med familien.

Hajangreb ved kysten ud for Perth

Efter en 32-årig amerikaner blev angrebet og dræbt af en stor hvid haj, er jagten gået ind. Der har været tre hajangreb ud for for Australiens sydvestlige kyst. Se video.