Gå til hoved-indhold

Yngste jordomsejler Laura Dekker i tysk TV

Den 16-årige hollandske pige vil den kommende onsdag på den tyske TV-station, ARD, berette om sin solotur rundt om jorden.

Rønnows klumme: Ramte vi den rigtige havn?

En gang imellem kan man løbe lidt sur i navigationen. Det er ikke så sjovt, når det sker, men heldigvis fører det sjældent til de helt store katastrofer, fortæller Claus Rønnow.

Kanalferie på Canal du Midi - del 2

Vi er nu nået næsten halvvejs på vores kanaltur, og denne del af turen byder på vrede franskmænd, meget sær kunst og brand om bord (næsten). Katrine Bertelsen fortæller om turen.

Kanalferie på Canal du Midi

Canal du Midi snor sig gennem Languedoc fra Middelhavet til Atlanten. Vi tog en tur på kanalen i september, og det var ikke kedeligt. Del 1.

IMX 40: Fra det Indiske Ocean til Atlanten

Exabyte med Jens Mohr Ernst og familie i deres IMX 40, er nået frem til Fortaleza, Brasilien. Orkansæsonen er begyndt, og turen fra Rèunion til Afrika gik da også strygende.

Nem bådleje på nettet

DanCharter står bag en ny webportal, hvor du nemt kan udleje eller leje en båd. Som udlejer kan du oprette en annonce på sitet, det koster 495 kr for 12 måneder.

Rønnows klumme: Når strømmen løber med os

Geografi kan være en pudsig størrelse. Der er mange ting at holde styr på og masser af elementer, som spiller sammen og giver os sejlere vilkår, som ikke altid er nemme at overskue.

Kendt forfatter Cornell fortæller om Ocean Atlas

Jimmy Cornell, en af verdens mest rutinerede langturssejlere og forfatter til 20 tursejlerbøger, kan du møde på Både i Bella, der starter fredag 24. februar.

Postkort fra San Diego

International baneleder Søren Badstue har forlagt residensen til San Diego, Californien for at arbejde. Men han skulle da lige en tur på havnen. Se billeder.

TV: Fleksnes kan ikke hjælpe dansk sejler

Marve Fleksnes har fået job som radiooperatør på en norsk redningscentral. En dansk havarist opgiver bådens position til Fleksnes, men det går slet ikke.