Gå til hoved-indhold

Hårdtslående havneplads

Bornholmerne har taget nye våben i brug, for at holde uvedkommende væk fra havnepladserne. En læser har sendt os dokumentation.

20.000 til træbådsfestival i Norge

Over 200 træbåde i alle former og faconer, er med på Risør træbådsfestival, som i år varer fra 4. til 7. august. Bådebygger Jørgen Jensen er med.

Plads i havnen: Tjaa måske

Når man har sejlet 60 sømil i blæst og regn, er det rart at komme i havn. Eller er det? Mange sejlere oplever, at når havnen er fuld, er hjælpsomheden væk.

Hobie langdistanceræs i august

Selv Hobie Cat sejlere kan trænge til en god lang distancesejlads. Nu kan du få chancen i august, hvor det sydfynske danner rammen om ”The long Hobie haul.”

Hval i Roskilde Fjord - måske en finhval

En større hval, der formentlig er den samme som for en uge siden blev set i Isefjorden, er nu blevet observeret i Roskilde Fjord. Forskrækket ægtepar forklarer til hval.dk.

God fisk i Dragør

Sommeren er over os, og skulle vejen falde forbi Dragør, måske for at kigge på J80 VM, har restaurant Dragør Fort en lille cafe med udsigt over havnen, med glimrende og billig mad.

Ny dansk havneguide på nettet

En dansk lystsejler er træt af, at informationer om havne med forlystelser og seværdigheder er spredt på forskellige hjemmesider og bøger, at han 1.april åbnede sin egen havneguide.

Speedbådsfører straffes med bøde

En mand er blevet sigtet af Sydsjællands og Lolland Falsters Politi for at sejle en speedbåd uden speedbådscertifikat og står nu til en bødestraf.

Katamaran som turbåd

Samtidig med, at 28 sportskatamaraner susede rundt i Gamborg Fjord ved Middelfart, holdt Danske Flerskrogssejlere og Tur-katamaransejlere i Danmark åbent hus samme sted.

Sommertræf for Bianca 27

Det var et tilfælde at Bianca27.nets jubilæums-sommertræf i Kristi himmelfartsdagene havde 27 deltagende både. Det er ny rekord.