Gå til hoved-indhold

Nem bådleje på nettet

DanCharter står bag en ny webportal, hvor du nemt kan udleje eller leje en båd. Som udlejer kan du oprette en annonce på sitet, det koster 495 kr for 12 måneder.

Rønnows klumme: Når strømmen løber med os

Geografi kan være en pudsig størrelse. Der er mange ting at holde styr på og masser af elementer, som spiller sammen og giver os sejlere vilkår, som ikke altid er nemme at overskue.

Kendt forfatter Cornell fortæller om Ocean Atlas

Jimmy Cornell, en af verdens mest rutinerede langturssejlere og forfatter til 20 tursejlerbøger, kan du møde på Både i Bella, der starter fredag 24. februar.

Postkort fra San Diego

International baneleder Søren Badstue har forlagt residensen til San Diego, Californien for at arbejde. Men han skulle da lige en tur på havnen. Se billeder.

TV: Fleksnes kan ikke hjælpe dansk sejler

Marve Fleksnes har fået job som radiooperatør på en norsk redningscentral. En dansk havarist opgiver bådens position til Fleksnes, men det går slet ikke.

Tursejler-job: Endnu en ledig stilling i Brøndby

Din opgave bliver at synliggøre og markedsføre Dansk Sejlunions eksisterende tilbud til tursejlere, fortæller Steen Wintlew, vice-generaldirektør i Dansk Sejlunion.

Bettina Aller tager duelighedsbevis før Stillehavstur

Bettina Aller og familie vil sejle ud til Stillehavet og tilbage igen, og vil være væk i et års tid. Enten vil hun købe eller leje en 100 fods båd.

Noget om rare svenskere og havnepladser

I denne klumme undrer Claus Rønnow sig over, hvorfor svenske havnepladser er optaget når de faktisk er ledige...

Fru Lorenzen: Langtur med Luna – Just Do It

Nogle gør det mange drømmer om. Det finder gæsteskribent Anne-Mette Lorenzen ud af i Caribien, efter hun interviewer Nønne og Jørgen, der solgte huset og drog ud i verden i en Bavaria 42.

Lad os slå et slag for hjælpsomheden

Er vi blevet ego-sejlere? "Søloven" foreskriver stadig, at "du skal gå til assistance, hvis du kan gøre det uden risiko for eget fartøj eller mandskab", skriver Claus Rønnow i sin klumme.