Gå til hoved-indhold

Postkort fra San Diego

International baneleder Søren Badstue har forlagt residensen til San Diego, Californien for at arbejde. Men han skulle da lige en tur på havnen. Se billeder.

TV: Fleksnes kan ikke hjælpe dansk sejler

Marve Fleksnes har fået job som radiooperatør på en norsk redningscentral. En dansk havarist opgiver bådens position til Fleksnes, men det går slet ikke.

Tursejler-job: Endnu en ledig stilling i Brøndby

Din opgave bliver at synliggøre og markedsføre Dansk Sejlunions eksisterende tilbud til tursejlere, fortæller Steen Wintlew, vice-generaldirektør i Dansk Sejlunion.

Bettina Aller tager duelighedsbevis før Stillehavstur

Bettina Aller og familie vil sejle ud til Stillehavet og tilbage igen, og vil være væk i et års tid. Enten vil hun købe eller leje en 100 fods båd.

Noget om rare svenskere og havnepladser

I denne klumme undrer Claus Rønnow sig over, hvorfor svenske havnepladser er optaget når de faktisk er ledige...

Fru Lorenzen: Langtur med Luna – Just Do It

Nogle gør det mange drømmer om. Det finder gæsteskribent Anne-Mette Lorenzen ud af i Caribien, efter hun interviewer Nønne og Jørgen, der solgte huset og drog ud i verden i en Bavaria 42.

Lad os slå et slag for hjælpsomheden

Er vi blevet ego-sejlere? "Søloven" foreskriver stadig, at "du skal gå til assistance, hvis du kan gøre det uden risiko for eget fartøj eller mandskab", skriver Claus Rønnow i sin klumme.

Rønnows klumme: ”Bumletur” i weekenden

Som altid på en weekendtur er det spændende med vejret søndag – vi skal jo hjem igen til en arbejdsdag mandag. Det skriver Bandholm 27-sejleren fra Sundet Sejlforening.

Byd på en sejlerferie – og støt BØRNEfonden

Sunway Seatravel sætter en luksus sejlerferie på Bahamas på auktion hos Lauritz.com. Alle pengene går ubeskåret til lave en brønd i Burkina Faso.

18.000 Sømil Midt i Verden – nu som e-bog

Læs eller genlæs den spændende beretning af eventyreren Jan Eske Bertelsen, der som 19-årig drog på langfart på sin selvbyggede båd, Frøj. Han døde i 2009.