Gå til hoved-indhold

Silje og Hauke sejler til Grønland for at samle mikroplast

Udstyret med handsker, huer og varmt tøj går de unge sejlere til sommer ombord på en polskbygget stålketch. Målet er den barske, grønlandske østkyst, hvor nettet skal i vandet, og mikroplast hives ombord.

Mest populære

Let vind præger World Cuppen - Rindom indleder med andenplads

Endnu en ventedag var onsdag på programmet for sejlerne i Italien. Anne-Marie Rindom fik en enkelt sejlads i Laser Radial, mens Mads Emil Lübeck og Nikolaj Hoffmann Buhl tog 14. plads i 49er.

Så skal der arbejdes på båden - solrigt påskevejr - varmen kommer onsdag

Der er god grund til at finde arbejdshandsker eller redningsvest frem i påskedagene, hvor temperaturen igen bevæger sig opad. Tag desuden solcreme med i tasken, rådgiver TV 2.

Forberedelser til DH-DM er i fuld gang - nu kun 17 ledige pladser

Mange sejlere bruger påsken på at klargøre deres båd. I Juelsminde, Horsens og Snaptun har de travlt med at få planlagt DH-DM, som afholdes senere på året. Der er nu kun 17 pladser tilbage ved stævnet, som allerede har mange sponsoraftaler på plads.

Ballen Havn på Samsø tester nyt intelligent elnet i højsæsonen

Den 10. april 2019 var der i Ballen Havn indvielse af et nyt intelligent elnet drevet af et stort batterianlæg med solceller. Samsøs største lystbådehavn er testhavn i et nyt EU-projekt, der kan hjælpe ø-samfund med begrænsede elnet til at øge anvendelsen af vedvarende energi.

To Arcona 465'ere til Rungsted - Minbaad.dk besøger kulfiberbådene på Arcona Yachts

Vi har i denne uge været i Uddevalla, hvor vi så de to danske Arcona 465 Carbon under bygning. Værftet forklarer her, hvorfor skroget er så stift på bådene, der kommer til Rungsted til juni. Med 22 meter høje kulfibermaster vil bådene kunne komme først i de danske kapsejladser.