Gå til hoved-indhold

Jordomsejler Erichsen inviterer til Havnens Dag lørdag - 100 havne klar

100 havne åbner dørene for nysgerrige besøgende med ambassadør Theis Erichsen i spidsen. Danskerne skal få øjnene op for havnens mange forskellige tilbud, håber eventyreren.

Nivå Havn - kroferie til havs med museumsbesøg og cykel

Nivå Havn forsøger sig med nyt tilbud til tursejlere i Sundet, Harbour Holiday. Et weekendtilbud med havneplads, mad og oplevelser, en slags kroferie til havs, siger Andreas Ørndrup Jensen fra Restaurant Lagunen i Nivå.

Enhver sejlers mareridt: Lastbil væltet med Sagitta 35 på Tåsinge

Onsdag aften mislykkedes en søsætning på havnen i Vindeby, Tåsinge. Båden kommer næppe til at sejle igen, siger havnefoged Martin Tøt til minbaad.dk.

Skive Søsports Havn håber på besøgsrekord til Vild med Vand 2018

Skive Søsports Havn holder atter Vild med Vand lørdag 9. juni med prøvesmagninger på sejlads, RIP-sejlads, SUP-boarding og demo af redningsflåder. Arrangørene håber på ny rekord af besøgende.

Kornstøv, metalspåner og flis generer i Fredericia Lystbådehavn

Nordøstenvinden har flere gange båret kornstøv og andet ind over Fredericia Lystbådehavn, og det fik Fredericia Motorbådsklub til at gå til politiet. Flere sejlere er utilfredse, erfarer minbaad.dk.

Byd 100 kroner på en Vega eller Sagitta 26 i Middelfart

Hvis ejerne en Vega, Sagitta 26 og en kajak, i Middelfart Marina, ikke giver sig til kende og fjerner dem senest 24. maj, skal bådene måske destrueres eller sælges billigt.

Nyt wifi-system sikrer god dækning til gæstesejlere i Det Sydfynske Øhav

Går sommerturen til Marstal og Ærøskøbing, kan du roligt hive smartphone, iPad eller computer frem i cockpittet. Samtidig bliver det muligt at anløbe Ærøskøbing med kørestol.

Havne på Sydfyn bedømmes med stjerner - men kun på prøve

De sydfynske havne sætter kurs mod stjernerne. I første omgang skal fem havne vurderes. Særligt tyskerne er vilde med stjerne-systemet.

Prøv SUP i Lynæs Havn ved vandsportsfestival Lyn-X Open

Ved vandsportsfestivallen Lyn-X Open, 8.-10. juni i Lynæs Havn, vil der være mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter, heriblandt surf, SUP og sejlads.

Flakfortet lukker for lystsejlere - museumsloven står i vejen

Den sidste lystsejler har nu nydt en fridag på Flakfortet. Det afgør Slots- og Kulturstyrelsen, som i stedet vil føre fortet tilbage til 1995 - og dermed fjerne lystsejlernes faciliteter.