Gå til hoved-indhold

Egense Lystbådehavn i Limfjorden kåret som Årets Havn 2018

– Egense Lystbådehavn er et eksempel på, hvordan frivillige ildsjæle kan gøre selv en lille havn levende, siger formand for Danske Tursejlere, Henning Jensen.

Nordea-fonden uddeler nu 5,4 mio. kr. til Vild med Vand

Nordea-fonden støtter Vild med Vand-projektet i yderligere to år. Et afgørende mål bliver at opbygge lokale netværk, der sikrer Vild med Vand og Havnens Dag som permanente fællesskaber i havnene.

Husbåde nu uønsket i Vejle - borgelige politikere siger nej

Husbåde passer ikke ind i Vejle Lystbådehavn. De er for dyre i anlæg, lyder nogle af begrundelserne. Lystbådehavnens formand er overrasket over politikernes beslutning.

1 million gæstesejlere i danske lystbådehavne - for første gang i fem år

Danmarks Statistik har nu opgjort de samlede 2018-tal for overnatninger i lystbådehavnene. Mærkbar fremgang skaber grobund for optimisme - og nye investeringer.

Fredens Havn i stormvejr med synkende både og ulovlige bådbosættelser

Den flydende fristad ved voldene nær Christiania i København ser ud til at gå en usikker fremtid i møde. Den voksende samling af bådbosættelser bor ulovlig. Poltikere rykker nu. Se TV2 Lorry-indslag.

Drama i Lemvig: Båd gled ud af strop og ramte kajkanten

Båden ramte en af pullerterne, der gik lige gennem fribordet. Den også ramte kajkanten og knuste skrogbunden. Båd blev i stedet hængende på skrueakslen, der blev bøjet.

Fremmed mand brød ind i båd og boede der

Det er ikke kun fortøjninger du skal tjekke, når båden ligger i vandet. Det måtte en kvinde i Kerteminde sande, da hun ned kiggede til båden.

Kurs mod 1 mio. overnatninger i lystbådehavnene i 2018

Sommeren har været forrygende for de danske lystbådehavne – med 12 procent fremgang i antallet af gæstebådsovernatninger. Også tilgang af nye, unge bådejere skubber tallene i den rigtige retning.

Stigbordene er åbne igen - der arbejdes på permanent løsning

Gitrene ved stigbordene i Københavns Sydhavn har været til stor gene for kajakker og små både, men blev sat op efter vandscooterulykken forrige år. Nu har By & Havn fjernet dem, og arbejder på ny løsning.

Fyns Amts Avis møder vandflyver-kaptajnen Ulrik Nielsen

Den erfarne vandflyver-kaptajner, Ulrik Nielsen fra Tåsinge, har fløjet over 20.000 timer, blandt andet på Maldiverne og nu mellem Århus og København og til Faldsled, hvor kroen tager imod gæster.