Gå til hoved-indhold

Vejle Lystbådehavn har givet grønt lys til husbåde

Kun kommunen mangler at godkende lystbådehavnens ansøgning før danskere med sejlblod i årene kan rykke permanent på havnen. 10-15 pladser forventes at stå klar.

Dockan Marina lokker med Malmøfestivalen

Fra 10. til 17. august er der alverdens musik i Malmø, fortæller Dokan Marinas havnechef Anders Lindskog. Der er ti minutter gang til musik og events.

Status quo med gæstebåde i Nyborg - plus maritim butiksdød

Sommeren 2018 har budt på solrigt vejr i Danmark, men det har ikke fået flere sejlere til Nyborg, fortæller havneleder Per Weiskvist. Samtidig er to maritime butikker lukket på havnen.

Sommerhavne: Højt til loftet i Nykøbing Sjælland

Med jollesejlere ombord er havnen optimal, fortæller Daniel Threms. De store havnebassiner giver masser af plads til jollesejlads, så børnene ikke behøver at bevæge sig ud af havnen.

Gourmettur for sejl til Bornholm

Bornholm er en gourmet ø, verdenskendt for sine lokale specialiteter og det kan gæstesejlere nyde godt af. Her guider vi dig til lækre steder på solskinsøen i Østersøen.

Sommerhavne: Bliv mødt af personalet i Ærøskøbing

Sig farvel til moderne bygninger og iskolde faciliteter. På Ærø er en dejlig stemning, og betalingsstanderen er byttet ud med havnens personale, fortæller Claus Holst Johansen.

Oceans of Hope sejler Danmark rundt - starten gik tirsdag

En international besætning med sklerose-ramte sejlere er hoppet ombord på Jorden rundt-båden, der har vendt stævnen mod de danske farvande. Se sejlplanen her.

Sommerhavne: Ægte fiskerstemning i Sletten

Find roen i Sletten Havn, hvor en fiskehandler hver dag byder på nye, friskfangede fisk. 24-årige Maxi 95-sejler, Lea Marsengo, fortæller fra havnen i Øresund.

Sommerhavne: Masser af liv og aktiviteter på havnen i Lemvig

Byen er god til at flytte aktiviteterne ned på havnens område, forklarer Rikke Andersen. Med tre børn nyder familien godt af gågade, skaterpark og en glad havnefoged.

Efter ni års sagsbehandling kan Admiral Marina bygges i Nyborg

Miljø- og Fødevareklagenævnet har nu afvist seneste klage fra Danmarks Naturfredningsforening vedrørende havn i Knudshoved, hvor gammelt færgeleje før lå.