Gå til hoved-indhold

Nyt wifi-system sikrer god dækning til gæstesejlere i Det Sydfynske Øhav

Går sommerturen til Marstal og Ærøskøbing, kan du roligt hive smartphone, iPad eller computer frem i cockpittet. Samtidig bliver det muligt at anløbe Ærøskøbing med kørestol.

Havne på Sydfyn bedømmes med stjerner - men kun på prøve

De sydfynske havne sætter kurs mod stjernerne. I første omgang skal fem havne vurderes. Særligt tyskerne er vilde med stjerne-systemet.

Prøv SUP i Lynæs Havn ved vandsportsfestival Lyn-X Open

Ved vandsportsfestivallen Lyn-X Open, 8.-10. juni i Lynæs Havn, vil der være mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter, heriblandt surf, SUP og sejlads.

Flakfortet lukker for lystsejlere - museumsloven står i vejen

Den sidste lystsejler har nu nydt en fridag på Flakfortet. Det afgør Slots- og Kulturstyrelsen, som i stedet vil føre fortet tilbage til 1995 - og dermed fjerne lystsejlernes faciliteter.

 

Marina City i Kolding tilbyder plads til 12-14 husbåde

Cobe og Rambøll står bag masterplanen for den nye Marina City, der skyder op de kommende år. Der bliver plads til 12-14 husbåde. 400 boliger og 1.000 bådpladser er på tegnebrættet.

Sønderborg: Betaling efter bredden giver bedre hensyn til store både

Instruksen til gæsterne lyder: Vælg en “grøn” (fri) plads hvis bredde-angivelse er større eller lig med bredden af båden. Behov for bredere pladser i Sønderborg Lystbådehavn.

 

Vemmenæs Havn - måske landets billigste

De største bådepladser i Vemmenæs Havn på Tåsinge koster 1300 kr. årligt. De mindre kan bruges for 900 kr., men så er der også arbejdsweekend, forklarer havnens formand Niels Fløjborg.

Nej til husbåd i Svendborg: M/f Egeskov sejlet til Marstal

Den godt 80 år gamle veteran-færge M/f Egeskov er sejlet fra Svendborg til Marstal, fordi ejeren af havnemesteren er blevet forbudt at overnatte i den.

37 meter lang pram i brand i Stockholm

Et brændende fartøj lyste onsdag aften den svenske nattehimmel op. Flere personer endte i vandet, mens politiet nu forsøger at opklare branden.

Vandet stiger over Kertemindes moler

Tre gange i efteråret gik vandet over molerne i Kerteminde Marina. Og det var tre gange for meget, siger formand for Kerteminde Sejlklub, Jørgen Larsen, men i Nyborg rykker man.