Gå til hoved-indhold

Oceans of Hope sejler Danmark rundt - starten gik tirsdag

En international besætning med sklerose-ramte sejlere er hoppet ombord på Jorden rundt-båden, der har vendt stævnen mod de danske farvande. Se sejlplanen her.

Sommerhavne: Ægte fiskerstemning i Sletten

Find roen i Sletten Havn, hvor en fiskehandler hver dag byder på nye, friskfangede fisk. 24-årige Maxi 95-sejler, Lea Marsengo, fortæller fra havnen i Øresund.

Sommerhavne: Masser af liv og aktiviteter på havnen i Lemvig

Byen er god til at flytte aktiviteterne ned på havnens område, forklarer Rikke Andersen. Med tre børn nyder familien godt af gågade, skaterpark og en glad havnefoged.

Efter ni års sagsbehandling kan Admiral Marina bygges i Nyborg

Miljø- og Fødevareklagenævnet har nu afvist seneste klage fra Danmarks Naturfredningsforening vedrørende havn i Knudshoved, hvor gammelt færgeleje før lå.

 

Sommerhavne: Rødvig er mere end et stop-over

Én nat i Rødvig er ikke nok. Området fortjener mere og kan bl.a. byde på fantastiske Stevns Klint, restaurant med værftsudsigt og smart bogbytte-central, fortæller Kenneth Boa.

Sommerhavne: Se sæler og kør gratis med bus i Østerby

Sejl mod Østerby Havn på Læsø. Her er ikke mange seværdigheder, men speciel natur og hyggelig havnestemning, fortæller OE 32 sejler Bo Larsen, der filmer fra havnen.

Sommerhavne: Mårup med den rodede fortid

Havnen på Samsø skiftede flere gange hænder i 90’erne og var endda lukket med jernstolpe i en periode. Nu kan havnen og dens omkringliggende natur igen nydes af sejlere.

Østjyske havne går sammen - vil tiltrække flere gæstesejlere

19 havne i det midtjyske Østjylland har skabt sejlerdestinationen Det Blå Østjylland - Vikingernes Farvand. Indsatsen skal lokke flere sejlere gennem et online sejler- og inspirationsunivers.

Bookingen af havnepladser igen åben i Ballen Havn på Samsø

Sejlerne valfarter hvert år til øen i Kattegat. Efter halvanden måned er det atter muligt at sikre sig en plads i havnen inden ankomst, men uge 29 under Samsø Festivallen er havnen presset i bund.

Sejl til 15 havnefester eller koncerter over hele landet

Lyt til populære musikere, tag del i lokale aktiviteter eller gå på jagt på kræmmermarkeder. Havnefesterne rummer tiltag for hele familien. Se en længere liste fra havneguide.dk.